Staň sa tvárou titulky Beauty&Woman


PREMÝŠĽATE O TOM, AKÉ BY TO BOLO VIDIEŤ SA NA TITULNEJ STRANE ZNÁMEHO MÓDNEHO ČASOPISU? NECHAJTE SNÍVANIE A RADŠEJ CHYŤTE ŠANCU ZA PAČESY. AK STE TO NESTIHLI UROBIŤ MINULÝ MESIAC, UROBTE TO TERAZ. TITULNÁ STRANA MÔŽE BYŤ VAŠA!

Časopis Beauty&Woman spolu so spoločnosťou Procter & Gamble umožní jednej z vás prežiť deň ako supermodelka a zažiť fotografovanie so všetkým, čo k tomu patrí. Stačí, ak sa prihlásite do súťaže, a pri troške šťastia to môžete byť práve vy, komu bude k dispozícii tím najlepších profesionálov. Tí z vás vytvoria najštýlovejšie dievča podľa najnovších módnych trendov. Ukážte sa celému svetu. Skauti z modelingových agentúr možno hľadajú typ, ako ste vy!

Ako na to?

1. Podmienkou súťaže je vek nad osemnásť rokov.
2. Na stránke www.tvar-leta.sk si už od 15. júna do 31. júla môžete vytvoriť vlastný profil, ku ktorému pridáte fotografie vašej tváre a celej postavy.
3. Aby ste mohli hlasovať, potrebujete EAN kód akéhokoľvek výrobku z kolekcie Beauty&Woman letné hity – Pantene, Londa, Wellaflex, Camay, Oral-B a Venus –, ktorý vpíšete do políčka na webovej stránke.
4. Online hlasovanie za dievča, ktoré sa stane tvárou titulnej strany Beauty&Woman, bude prebiehať od 15. júna do 31. augusta.
5. Desať finalistiek s najvyšším počtom hlasov sa 16. septembra zúčastní kastingu priamo v Bratislave, na ktorom profesionálna porota vyberie dievča, ktoré sa stane tvárou titulnej strany novembrového čísla Beauty&Woman.

Profesionálna porota

Za časopis Beauty&Woman šéfredaktorka Daniela Drábová,
zástupkyňa šéfredaktorky Marianna Kmeteková,
fotograf ŠYMON KLIMAN,
styling NOÉMI KOLČÁKOVÁ-SZAKÁLLOVÁ,
mejkap PETER KRPELAN, vizážista značky CHANEL,
vlasy PAVIEĽ ROCHNYAK WILIAM, kaderník hviezd,
zástupca spoločnosti Procter & Gamble JURAJ KRÁLIK.

www.tvar-leta.sk