Horoskopy

Slnko v BARANOVI. Narodené od 21. 3. do 20. 4.
Všeobecne. I keď vám jar môže vliať do žíl veľa energie, budete potrebovať niečo, čo vás pribrzdí v prílišnom rozlete. V kariére teraz nie je vhodné riskovať a radšej sa držte starých overených praktík.
Láska. Postarajte sa o svoj zovňajšok, doprajte vyniknúť svojej ženskosti. Keď sa budete cítiť príťažlivá dokážete prípadné problémy vo vzťahu riešiť šarmantne a bez zbytočných hádok.

Slnko v BÝKOVI. Narodené od 21. 4. do 20. 5.
Všeobecne. Čas usporiadať myšlienky, stanoviť ciele pre budúce obdobie a vytvoriť rámec pre svoje ďalšie aktivity.V druhej polovici mesiaca môžete vyjsť so svojimi plánmi na verejnosť.
Láska. Koncom mesiaca by mohla vaša precitlivelosť vyvolať konflikty hlavne vo vzťahoch s mužmi. I keď to nie je jednoduché nájsť, v každom probléme je ukryté riešenie. A niekedy má podobu veľmi rázneho rezu.

Slnko v BLÍŽENCOCH. Narodené od 21. 5. do 21. 6.
Všeobecne. Všímajte si možné šance na zmenu svojej kariéry alebo profesného rastu i keď by bola úplne iná, než si predstavujete. Bude záležať aj na tom, či sa spoľahnete na rady iných, ktorí vás budú odrádzať alebo sa skutočne potrebujete pohybovať slobodnejšie i keď s väčšou zodpovednosťou.
Láska. Pokiaľ ste finančne závislé na partnerovi bolo by teraz vhodnejšie porozmýšľať ako mať vlastné prostriedky. Spoločné peniaze teraz môžu byť zdrojom konfliktov.

Slnko v RAKOVI. Narodené od 22. 6. do 22. 7.
Všeobecne. Vaša aktivita rastie ale spolu s ňou aj emocionálna citlivosť. Niekedy sa môžete cítiť ako časovaná bomba. Pokúste sa menej prežívať trápenia ostatných a sústreďte sa na komunikáciu o podstatných veciach, ktoré vedú k pozitívnym krokom.
Láska. Pracovné záležitosti by ste teraz nemali riešiť s partnerom i keď vás dosť zamestnávajú. Pokiaľ si vezmete k srdcu vyššie uvedené, budete mať dosť energie na to, čomu sa chcete venovať aj v rámci partnerského vzťahu.

Slnko v LEVOVI. Narodené od 23. 7. do 22. 8.
Všeobecne. Tak ako si ceníte vlastnú prácu, tak narábajte s prostriedkami, ktoré z nej plynú. Vynakladajte ich na vlastné zabezpečenie. Hodí sa aj nejaká finančná rezerva.
Láska. I napriek tomu, že vidíte kde robí váš partner „chyby“ a méte po ruke aj vhodné riešenie, nechajte si svoje rady na čas, keď vás o ne požiada. To, čo môžete urobiť vy je, postarať sa o to aby sa cítil vedľa vás slobodne.

Slnko v PANNE. Narodené od 23. 8. do 22. 9.
Všeobecne. Niektoré vaše ciele spojené s určitou skupinou ľudí vás môžu oberať o potrebné sily k vlastnému rozvoju alebo len zabránia tomu, že nebudete mať kedy načerpať potrebné sily k vlastnej regenerácii. Potrebujete teraz dať do rovnováhy dávanie a prijímanie.
Láska. Ak ste si isté samé sebou vo vzťahu k partnerovi nie je dôvod na znepokojenie. Ak máte pochybnosti o tom, či to je to správne pre vás, prídu možnosti vidieť realitu. Pozor si dajte na to, aby ste sa nestratili v malichernostiach.

Slnko vo VÁHACH. Narodené od 23. 9. do 23. 10.
Všeobecne. Niektoré vaše pracovné povinnosti vás budú ťahať od rodiny a vám samým to nebude po vôli. No je možné, že práve týmto náporom si vydobijete postavenie v práci, ktoré vám dá väčšiu voľnosť a neskôr aj viac voľného času.
Láska. Ste síce ochotné sa viac venovať vzťahu, no menšie problémy sa ukážu v tom, ako ho skĺbiť so zvyškom vášho života, ktorý zaberá práca a rodina. Ak je toho na vás teraz priveľa, pokúste sa udržať nadhľad aby vás neovládol hnev.

Slnko v ŠKORPIÓNOVI. Narodené od 24. 10. do 22. 11.
Všeobecne. Budete mať potrebu bojovať za to, čomu veríte. Nie všetci z vášho najbližšieho okolia vás podporia a tak sa môžete miestami cítiť deprimovane. Máte ale priateľov, ktorí s vami stoja na jednej lodi a tí vám môžu pomôcť zostať pevne stáť na vlastných nohách.
Láska. Názorové rozdiely nemusia byť vo vzťahu len na obtiaž, i keď to tak teraz môžete vnímať. Pokiaľ je vo vašom vzťahu obojstranná láska, dokážete sa rešpektovať a podporiť.

Slnko v STRELCOVI. Narodené od 23. 11. do 21. 12.
Všeobecne. To, čo robíte pre druhých by ste mali robiť teraz aj pre seba. Inak sa zamotáte do nepríjemnej zodpovednosti, ktorú nik neocení. Skúste robiť veci preto, že chcete a nie preto, že ich urobiť musíte.
Láska. Koncom mesiaca by sa mohli vyskytnúť potiaže ohľadom intímneho života, alebo budete mať chuť hádzať očkom aj po iných mužoch. Kam až to dôjde je na vás, v každom prípade je šanca si s partnerom pohovoriť o intímnych potrebách.

Slnko v KOZOROŽCOVI. Narodené od 22. 12. do 20. 1.
Všeobecne. Obdobie, ktoré sa môže vyznačovať rôznymi spormi. Dávajte sa do boja len s tými protivníkmi, ktorí vás niečomu novému naučia. Dokonca môžete nechať druhých, aby bojovali za vaše ciele.
Láska. Čas na stretnutie sa s rodinou partnera ale aj na stretnutia s vlastnou rodinou. Ak ste ešte nepredstavili svojho vyvoleného rodičom, potom je vhodná doba. Takisto aj plánovanie vlastných potomkov môže byť témou týchto dní.

Slnko vo VODNÁROVI. Narodené od 21. 1. do 18. 2.
Všeobecne. Presadiť to, čo chcete je teraz pre vás pomerne jednoduché, no budete zrejme častejšie používať slovo a  komunikáciu ako zbraň. Stačí zdravá súťaživosť, hlavne v práci a  popri tom si urobte čas aj na vlastné zdravie.
Láska. Aj v partnerskom vzťahu budete zrejme viac hovoriť a komunikovať. Pokojne sa prejavte a možno vás pochytí napísať milostný dopis svojmu vyvolenému. Vy by ste sa teraz mali postarať o pohodu, ktorú chcete mať.

Slnko v RYBÁCH. Narodené od 19. 2. do 20. 3.
Všeobecne. Dobre zvážte výšku svojich príjmov a výdajov a postarajte sa o to aby tieto dve položky boli v rovnováhe.Tak isto je dôležité aby ste sa nestotožnili iba s cieľmi vašich priateľov ale presadzovali pri tom aj svoje vlastné.
Láska. Rovnováha je aj tu pre vás teraz dôležitá. Mali by ste sa cítiť rovnocenne a takisto nechať priestor aj partnerovi. Tým sa vaša hodnota nezníži. Opak je pravdou. A to by vám malo dodať potrebné sebavedomie nielen vo vzťahu.