Kabát alebo bunda – čo nosiť túto sezónu?

Zimné vrchné oblečenie rozdeľuje ženy na dve skupiny. V prvej skupine sú ženy, ktoré by si na seba nikdy neobliekli zimnú bundu. V druhej skupine sú dámy, ktoré bundy milujú a v kabáte sa necítia dobre. Je jedno, do ktorej skupiny patríte, pretože v oblečení by ste sa mali predovšetkým cítiť pohodlne. Napriek tomu vás iste zaujíma, či je kabát, alebo bunda na vrchole priazne módnych štylistov.

Kabát alebo zimná bunda? Pozrite sa do svojho šatníka

Ak práve rozmýšľate nad kúpou novej bundy, ale nie ste si isté, či vám kabát nesadne lepšie, sústreďte sa na to, čo máte v šatníku. Možno sa v poslednom roku váš štýl zmenil a pribudli v ňom formálnejšie kúsky. Zmena je život a zmenu môže spôsobiť nové zamestnanie, nový priateľ alebo jednoducho chuť na niečo nové. K elegantnejšiemu šatníku, v ktorom prevládajú kostýmy, jednoduché nohavice, blúzky, puzdrové sukne a šaty, jednoznačne dokúpte kabát. Dámsky zimný kabát na Answear.sk nájdete behom pár minút. Zvoľte si farbu, veľkosť, značku či strih a zobrazia sa vám kabáty podľa vami preferovaného štýlu.

 

Pri pohľade do šatníka vidíte samé džínsy, športové nohavice, tepláky, tričká a svetre? Patríte do skupiny maniačok na zimné bundy. V prípade, že predsa len potrebujete do šatníka zaradiť niečo elegantnejšie, kúpte si zimnú bundu v tmavej farbe s dĺžkou po kolená s vyšším golierom a hlavne bez kapucne. Takúto bundu môžete nosiť aj do práce spolu s kostýmom.

 

Aké sú výhody a nevýhody kabát verzus dámska bunda?

V oblasti štýlu je kabát viac elegantný a formálnejší. Ženy v kabátoch vyzerajú sofistikovanejšie, uhladeno a seriózne. V spojení s opaskom vytvára kabát dokonalú siluetu. Dámske zimné bundy majú výhodu v tom, že sa dajú strihovo prispôsobiť do športového i elegantného outfitu. Ich výber je v obchodoch o niečo širší.

 

Absolútne nie je pravda, že kabát nezahreje tak ako bunda. Vlnené kabáty sú dostatočne teplé a môžete pod nich vrstviť svetre, kardigány alebo saká. Dlhé kabáty pod kolená skvele zahrejú i v prípade, že rady nosíte sukne. Samozrejme, že bundy sú v smere izolácie na prvom mieste.

 

Ak vám záleží na tom, ako vyzeráte v očiach mužov, mali by ste si kúpiť kabát. Muži vo všeobecnosti milujú, keď ženy vyzerajú zmyselne a elegantne. Kabát je pre nich synonymom ženskosti, jemnosti a delikátnej záhadnosti.

 

 

Existuje univerzálna dámska bunda?

Zamýšľate sa nad tým, aká bunda bude dobre vyzerať, nech sa oblečiete akokoľvek? Takáto bunda existuje, ide o koženú bundu. Módne kožené bundy dámske je možné nosiť počas celého roka a do rôznych outfitov. Kožené bundy sú nadčasové a módni guru ich zahŕňajú do každej kolekcie búnd. Vďaka tomu sa v obchodoch môžete tešiť z výberu koženej dámskej bundy určenej na zimu i na nosenie počas jari či jesene. Zimné kožené bundy majú všitú izolačnú vrstvu a ich strih je prispôsobený chladnejšiemu počasiu – bunda je voľnejšia, aby ste mohli vrstviť, má vyšší golier a dĺžku pod pás.

 

Dámske kožené bundy bez izolácie sú neodmysliteľnou súčasťou šatníka počas teplejších mesiacov. Dámske kožené bundy už nie sú len o čiernej farbe. Keď hľadáte originálnu koženú bundu, kúpte si bielu, zelenú, zlatú alebo modrú. Vyberte si koženú bundu so strapcami, cvočkami, opaskom, v predĺženom strihu alebo so zipsovými ozdobami. V takomto zaujímavom modeli vynikne vaša individualita a prejavíte sebavedomie i zmysel pre módnu hru.

 

Zdroj foto: vlastné/answear.sk

Patrí do vydania