Jeseň 2023 - tri najväčšie trendy tejto sezóny

Je tu jeseň, obdobie, keď je čas rozmýšľať nad obmenou vášho šatníka za hrubšie kúsky. Po lete plnom jednoduchých a šik kúskov teraz musíte stlačiť tlačidlo reset a začať s vymýšľaním nových outfitov. Všeobecne možno povedať, že jesenné a zimné šatníky sú skromnejšie a tlmenejšie, s menšou dávkou vzorov a živých farieb. To však rozhodne neznamená menej štýlu! Jeseň si jednoducho vyžaduje zmenu módy – iný pohľad na to, ako si zalichotiť a zároveň zostať v teple. Obľúbená módna značka F&F si pre vás okrem skvelej jesennej kolekcie pripravila aj tri tipy na jesenné kúsky, ktoré nesmú chýbať vo vašom šatníku.

 

„Must have“ kúskom na jeseň a zimu je kardigán. Nájdete ich v rôznych farbách a vzoroch, vďaka čomu ich môžete skombinovať s akýmkoľvek outfitom, či už sa chystáte do práce, alebo na neformálnu schôdzku do mesta. Skvelo sa kombinujú k elegantným nohaviciam a blúzke, či k džínsom a tričku. Ak by ste chceli pôsobiť viac neprvoplánovo, môžete ho navrstviť k maxi sukni, ale i šatám. Chcete vyskúšať niečo nové? Siahnite po kardigáne so zaväzovaním v páse, prípadne použite hrubší opasok. V kombinácii s rolákom, úzkymi nohavicami a jesennými čižmičkami na opätku vykúzlite outfit, v ktorom skutočne nič nepokazíte.

 

Jeseň je ideálny čas na začatie opätovného začleňovania ťažších textúr – ako umelá a pravá koža do vášho šatníka. Koža je pre jeseň tým, čím ľan pre leto – dá sa nosiť s ľahkosťou, no zároveň pozdvihne vzhľad na vyššiu úroveň. Kožené nohavice, biela košeľa a mokasíny či elegantnejšie lodičky v spojení so zlatými doplnkami a čiernym sakom v jeseni jednoducho fungujú.

 

Absolútnym hitom tejto sezóny je kožušinová vesta. Je to univerzálny kúsok, ktorý nielenže zahreje, ale je maximálne trendy. Vyzerá skvele v outfite s košeľou, boho šatami, ale aj ľahkými úpletmi.

 

Ak vám niektorý z týchto „must have“ kúskov v šatníku chýba, neváhajte, navštívte najbližšiu predajňu F&F a vyskladajte si svoj jesenný šatník.

 

Patrí do vydania