Moderná žena, moderné auto - štýl a komfort na každý deň s modelmi Škoda

Svet áut už dávno nie je len mužskou doménou. V posledných rokoch rastie počet žien aj medzi zákazníkmi Škoda Auto Slovensko, pričom každá tretia zmluva na nové vozidlo s logom okrídleného šípu je podpísaná ženskou zákazníčkou. Medzi obľúbencov nežného pohlavia patria najmä menšie benzínové autá s manuálnou prevodovkou. Z farebnej škály vozidiel si dámy prekvapujúco najčastejšie vyberajú modrú, nasledujú biela, sivá a až potom červená. No a teraz si to svoje autíčko môže vybrať naozaj každá. Či už ide o mladé dvadsiatničky, matky starajúce sa o deti, seniorky, mestské, alebo dobrodružné typy. Slovenské zastúpenie značky Škoda v rámci oslavy svojich okrúhlych narodenín pripravilo bohatú akčnú ponuku vozidiel.

Výber auta už dnes pre ženy nie je strašiakom a prestáva byť dominantou mužov. Čoraz častejšie sa púšťajú do výberu a kúpy auta samostatne a vyberajú si vozidlo, ktoré vyhovuje ich aktuálnym potrebám a nárokom. No a dnes si môžete vybrať svoje ideálne auto aj vy. Značka Škoda totiž oslavuje 30 rokov na slovenskom trhu a na počesť tohto výročia prišla s ponukou modelov 30 edition. Tá prináša nadštandardne vybavené najpredávanejšie modely s množstvom zvýhodnení, ktoré vám uľahčia život a spríjemnia pobyt na ceste.

 

Akčné modely s bohatou výbavou a benefitmi

Vďaka limitke 30 edition vás potešia výhody pre najpredávanejšie modely Škoda Fabia, Scala, Kamiq a Karoq. Čaká vás tak hneď niekoľko benefitov, ktoré vám uľahčia prevádzku vozidla a dodajú šmrnc za volantom. Každé vozidlo totiž získava zdarma servisný balík Basic na 5 rokov, resp. 75 000 kilometrov. To v praxi znamená, že majiteľky nového auta budú mať pokryté náklady spojené s jeho základnou údržbou. Nechýba ani bohatá štandardná výbava s viacerými bezpečnostnými systémami, užívať si tak budete napríklad zadné parkovacie senzory alebo kameru, infotaiment Bolero, bezkľúčové štartovanie, dažďový či svetelný senzor alebo bezdrôtový Smartlink na prepojenie so smartfónom. K tomu všetkému je tu aj špeciálny dizajn diskov či poťahov alebo finančný bonus vo výške od 500 do 1 200 eur, podľa zvoleného modelu. Či už teda ide o menšie auto vhodné ako druhé do rodiny, spoľahlivého spoločníka na rodinné výlety, či robustného pomocníka na výpravy za dobrodružstvom, táto ponuka stojí za pozornosť!

 

Štýl, pohodlie a praktickosť v duchu Simply Clever

Jubilejná 30 edition pritom zahŕňa modely, ktoré ocenia najmä ženské zákazníčky. Podľa štatistík slovenského zastúpenia značky sú práve menšie autá veľmi častou voľbou Sloveniek. Škoda Scala zaujme už na prvý pohľad štýlovým dizajnom, evokujúcim vyššiu triedu. Zároveň ide o dokonalý príklad auta, ktoré je zvonku kompaktné, no zvnútra veľkoryso priestranné – odveziete v ňom bez problémov zároveň kočík aj väčší nákup. Najmenší model Škody, Fabia, je bez preháňania stálicou slovenských ciest a jej aktuálna, štvrtá generácia, je voľbou číslo jeden, pokiaľ berieme do úvahy autá najčastejšie kupované ženami. A keďže aktuálnym trendom sú malé SUV a mestské crossovery, nesmú chýbať ani v oslavnej ponuke najpopulárnejšej značky. Kamiq a Karoq si zase získavajú srdcia zákazníčok spojením štýlovej karosérie s praktickými výhodami – vďaka vyššiemu posedu je z nich lepší výhľad na cestu, čo prispieva k bezpečnosti.

 

Nesmieme zabudnúť ani na šikovné Simply Clever riešenia, ktoré sú v autách od Škody samozrejmosťou a ktorých hlavnou úlohou je uľahčovať každodenný život – od praktických detailov v batožinovom priestore až po držiaky na tablet pre zadné sedadlá, ktoré na dlhších cestách ocenia najmä deti.

 

Škoda Auto Slovensko za 30 rokov pôsobenia na slovenskom trhu dodala zákazníkom viac ako 626-tisíc áut. Po celé tri dekády pritom kraľuje ako trhová jednotka a modely značky Škoda jednoznačne patria medzi najobľúbenejšie vozidlá Slovákov. Dnes ponúka Škoda Auto Slovensko celkovo osem modelov v 35 rôznych prevedeniach, pričom zákazníčky môžu siahnuť rovno po vozidlách na sklade a nečakať tak ani deň. Viac informácií o súčasných modeloch, ako aj o akčných modeloch 30 edition nájdete na www.skoda-auto.sk alebo v sieti autorizovaných predajcov značky Škoda.

Patrí do vydania