Memories by Sheron

Hovorí sa, že darovať šperk je ako darovať radosť, emóciu a spomienku. Spomienku na vzácnu chvíľu a príležitosť, pri ktorej bol šperk darovaný, ale tiež na osobu, ktorá šperk darovala a na všetky krásne okamihy s ňou prežité. Príležitostí, pri ktorých je vhodné darovať šperk, je, chvalabohu a našťastie, v našich životoch veľa.

Náušnice

Jemná a oslnivá žiara drahých kameňov v spojení so vzácnymi kovmi bola odpradávna symbolom čistoty, vznešenosti a hodnôt. Diamanty sú darom, ktorý ocenia aj budúce generácie. Nežné náušničky sú nádherným a decentným kúskom vhodným na každodenné nosenie. 

 

Šperky so symbolom kríža

Kríž ako hlavný symbol kresťanstva je jednoznačnou voľbou pri náboženských udalostiach. Kríž je znamením nádeje, ktoré vypovedá o odpustení hriechov a zmierení Boha s ľudstvom, a je aj znamením víťazstva nad smrťou. Či už je to práve krst, prvé sväté prijímanie alebo birmovka, nádherný krížik zdobený diamantmi bude neobyčajnou spomienkou na tento dôležitý míľnik v duchovnom živote. 

 

Šperky so symbolom srdca

Srdce je všeobecne uznávané ako symbol lásky. Je prejavom našich vrúcnych citov, ale tiež symbolom našej úcty, priateľstva, obdivu, rešpektu a náklonnosti. V spojení so žiarivými diamantmi tvorí srdce dokonalý a neprehliadnuteľný klenot.

Patrí do vydania