Urobte si poriadok v kozmetickej taštičke

S príchodom jari máme chuť začať odznova. Nemusí to však skončiť len pri jarnom upratovaní, permanentke do fitness centra či triedení šatníka. S prvým oteplením a jarným slnkom predsa môžete po novom pristúpiť k rôznym oblastiam svojho života. Napríklad obsah našej kozmetickej taštičky zostáva často nepovšimnutý. A to je veľká škoda. K jari sa totiž hodí aj lepšia starostlivosť o pleť, ktorá je namáhaná prvými slnečnými lúčmi.

Avon prináša tipy na kozmetické produkty, ktoré si počas tejto jari rozhodne zaslúžia vašu pozornosť a zároveň miesto na vašom toaletnom stolíku alebo v kozmetickej taštičke.

 

Sedem omladzujúcich účinkov za sedem dní

Naša pleť potrebuje inú starostlivosť v lete a inú v zime. Inak to nie je ani na jar. Ak máte pocit, že vaša pleť potrebuje po zime dodať trochu života, produkty Anew budú správnou voľbou. Napríklad Obnovujúce Anew Power sérum vám zabezpečí viditeľne hladšiu, plnšiu a pevnejšiu pleť. Vďaka Protinolu™, ktorý v pleti podporuje tvorbu dvoch typov kolagénu, má sérum 7 omladzujúcich účinkov: vyhladzuje, hydratuje, redukuje jemné línie a vrásky, spevňuje, rozjasňuje, posilňuje a reguluje vzhľad pórov. Znie to ako zázrak, no badateľný rozdiel budete skutočne vidieť už po siedmich dňoch. V nedávnej nezávislej klinickej štúdii to potvrdili takmer tri štvrtiny účastníkov, teda 73 % z nich. Všimli si, že majú hladšie vyzerajúcu pleť a až 92 % z nich uviedlo, že by výrobok odporučili aj svojim priateľom.

 

Toto sérum je najlepšie hodnoteným kozmetickým prípravkom od Avonu. Ak už jeho fanúšikom ste, určite si zamilujete aj ďalší multifunkčný produkt z tejto rady – Obnovujúci Anew Power očný krém, ktorý bude ideálnym doplnkom k pleťovému séru. Táto novinka redukuje opuch aj tmavé kruhy a stará sa o mladistvý a rozžiarený vzhľad očného okolia. Nový prelomový očný krém využíva spomínanú svetovo exkluzívnu technológiu Protinol™ spoločnosti Avon, ktorá pomáha obnoviť roky straty kolagénu iba za sedem dní. Navyše, krém je obohatený aj o technológiu rozptylu svetla na okamžité zlepšenie vzhľadu nedokonalostí pod očami. Ak túžite po jarnom resete pleti s viditeľným efektom, obnovujúce sérum a nový očný krém Anew budú spoločne vaše spoľahlivé „power duo“.

 

Dr. Zoya Diwan – odborníčka na klinickú a estetickú dermatológiu:

„Pevne verím v ošetrenia a krémy založené na dôkazoch. Preto ma veľmi potešilo, keď som sa dozvedela o technológii Protinol™, ktorá má za sebou 20 rokov výskumu. Bola som ohromená, keď som videla, že nový Power Eye Cream obnovuje roky straty kolagénu. Keď som ho vyskúšala na svojej klinike, u jednej pacientky som zaznamenala až 52 % zlepšenie jemných liniek a vrások.“

 

Obnovujúce Anew Power duo pleťového séra a očného krému
Cena 22,90 €

 

Patrí do vydania: 
Máj 2023