Zázračný koenzým Q10 zjemní vaše vrásky

Viete, že len 60 % žien je spokojných so svojím vzhľadom? Až 88 % žien by uvítalo príležitosť sa o seba lepšie starať, aby docielili prirodzene mladistvý vzhľad. Toto sú výsledky prieskumu žien, ktoré používajú značku NIVEA.

Starnutie pleti je prirodzený proces, ktorý vďaka kozmetickým výrobkom môžeme oddialiť. Dôvodom vlastného starnutia pleti je, že sa okrem iného znižuje jej schopnosť produkovať pleti vlastný koenzým Q10. K zdravej a mladistvej pleti prispieva zdravý životný štýl, pohyb a správna starostlivosť o pleť.

 

V laboratóriách NIVEA vyvinuli nové Sérum na vyplnenie vrások s koenzýmom Q10. Sérum je mimoriadne účinné. Viditeľný efekt je už 5 minút po nanesení séra. Jemné linky a vrásky sú okamžite zjemnené vďaka vytvoreniu hydratačného filmu na povrchu pleti. Po 2 týždňoch používania sú všetky typy vrások vyplnené a vyhladené a za 4 týždne sú aj hlboké a nepoddajné vrásky redukované o 50 %.

 

NIVEA Sérum na vyplnenie vrások s koenzýmom Q10 má výnimočné zloženie s 5 % aktívnym komplexom, ktorý kombinuje čistý pleti identický koenzým Q10 s koncentrovanými, k pleti šetrnými anti-age aktívnymi látkami, ktoré prenikajú do hlbších vrstiev pokožky. Naviac obsahuje Bioxifill® peptidy - sú to malé, pre pokožku nevyhnutné reťazce aminokyselín, ktoré stimulujú tvorbu kolagénu a pomáhajú vyhladiť vrásky na všetkých úrovniach.

 

Použitie

Naneste na čistú pleť Spevňujúci denný krém proti vráskam Q10 power, ktorý obsahuje OF 30, takže chráni pleť pred UVA a UVB žiarením, ktoré spôsobuje jej predčasné starnutie. Následne použite na očné okolie Spevňujúci očný krém proti vráskam Q10 power a na záver naneste priamo do oblasti vrások Sérum na vyplnenie vrások s koenzýmom Q10, ktoré ihneď a viditeľne vypĺňa vrásky.

 

Vaša pleť sa deň za dňom zmení na krásnu, zdravú a rozžiarenú.

Patrí do vydania