Štýlová aj na MDŽ? Sviežosť a farebnosť sú IN

Krásna, štýlová, sebavedomá, emancipovaná, vtipná, nežná a keď treba aj poriadna levica. To všetko vystihuje nežné pokolenie, ktoré onedlho oslávi svoj deň.

Milé dámy, urobiť si dokonalý deň práve na MDŽ je priam psou povinnosťou nás všetkých. Všetky predsa chceme zažiť prekvapenie, ale aj radosť, spokojnosť a šťastie. A všetky zároveň túžime ukradnúť si chvíle len pre seba. Urobte si radosť, hľadajte to, čo vám chýba. A ak nie ste s niečím spokojné, tak si povedzte, že to idete zmeniť.

 

Nekomplikujte si to!

Chcete mať perfektný život? Ak sa zmierite s tým, že nie všetko v živote je ideálne a v „ružových farbách“, tak sa vám bude ľahšie dýchať. Nevyhýbajte sa však zmenám, ktoré vám môžu zmeniť život pozitívnym smerom. Určite sa pýtate, ako schudnúť nadbytočné kilá ešte z minuloročných sviatkov. Alebo ako získať vytúžené miesto vo firme, kde sa vám nedarí dostať. Boríte sa s problémami v súkromnom živote a neviete si poradiť s financiami, ktoré vám akosi z účtu miznú rýchlejšie, ako by ste si želali. Verte tomu, že tieto a podobné starosti trápia aj navonok spokojné a sebavedomé ženy. Nie ste v tom sama!

 

Popritom všetkom strese si vravíte, že občas zhrešíte. Doprajete si čokoládu, zemiakové lupienky, rukou sa načahujte po nedojedených keksoch zo včera. A medzitým ešte aj holdujete jednému z najčastejších zlozvykov vôbec a to fajčeniu.

 

Čas na zmenu

S niečím budete musieť seknúť. Po malých krokoch k úspechu – toto je zrejme zlaté pravidlo, aby ste neskončili s bojom ešte skôr, ako vôbec začnete. A čo s tými cigaretami? Aj na ne existuje alternatíva. Tip, ktorý je vhodný pre ženy – dospelé fajčiarky, ktoré by chceli urobiť niečo so svojím zlozvykom, ale doteraz nenašli riešenie.

 

To existuje v podobe bezdymovej alternatívy IQOS ILUMA. Dospelé fajčiarky, ktoré nedokážu alebo nechcú prestať fajčiť klasické cigarety, môžu skoncovať so škodlivým cigaretovým dymom. Toto zariadenie funguje na najmodernejšom princípe indukčného ohrevu tabakovej náplne zvnútra. Pýtate sa, v čom je rozdiel medzi klasickou cigaretou a bezdymovým zariadením? Zásadný a to pre zdravie dospelého fajčiara. Poďme si preto vysvetliť, kde je skutočný problém.

 

Mýtus o nikotíne a pravda o dechte 

Vedeli ste, že nikotín a decht sú dve rozdielne veci? Jedným z pretrvávajúcich mýtov je, že ochorenia spojené s fajčením – a to i rakovinu – spôsobuje samotný nikotín. Existuje pritom všeobecný vedecký konsenzus, že príčinou zdravotných ťažkostí sú škodlivé látky vznikajúce pri spaľovaní tabaku. Dnes si tak ešte stále väčšina fajčiarov myslí, že nikotín je vinníkom – že je zodpovedný za tieto ochorenia. Nikotín ako stimulant síce vyvoláva závislosť, a preto nie je bez rizika, avšak jeho účinky nie sú karcinogénne.

 

Neničte si zdravie a pľúca dechtom

Skutočným páchateľom je decht, ktorý vzniká pri horení cigarety, pretože predstavuje zmes chemických zlúčenín a tie obsahujú karcinogénne a toxické látky nebezpečné pre naše zdravie. Práve pri bezdymových zariadeniach IQOS a aj spomínanom zariadení IQOS ILUMA sa dechtu dospelí užívatelia nemusia obávať – dôvodom je aj fakt, že namiesto dymu tieto bezdymové alternatívy produkujú aerosól a ten obsahuje výrazne nižšie množstvo škodlivých chemických látok ako cigarety.

 

A aj keď je najlepšie prestať s fajčením a užívaním nikotínových výrobkov úplne, nie vždy to ide „ako po masle“.

 

Bezdymovú novinku IQOS ILUMA navyše netreba ani čistiť. Na trh prichádza v mnohých farebných prevedeniach a štýlovom dizajne, takže poteší aj oko a nadšencov technológií.

 

Tento tip je tak vhodný ako darček pre dospelé fajčiarky k MDŽ a prípadne sa týmto tipom môžu inšpirovať aj dospelé fajčiarky, ktoré by si rady niečo nezvyčajné kúpili k tomuto sviatku aj samy. 

 

Bezdymové zariadenia IQOS nie sú bez rizika. Dodávajú nikotín, ktorý je návykový. Sú určené len pre dospelých, ktorí by inak pokračovali vo fajčení alebo užívaní iných nikotínových výrobkov.

 

Zdroj: PMI

Patrí do vydania