Annabelle Minerals sa stará o vašu pleť a chráni ju aj proti slnku

Letné počasie nás často stavia pred rozhodnutie, či použiť mejkap a riskovať, že sa počas celého dňa rozmaže a upchá póry, alebo ho vynechať, čo pre mnohé z nás nie je prijateľná možnosť. S minerálnymi krycími mejkapmi Annabelle Minerals sa tejto dileme vyhnete: perfektne kryjú, vďaka 100% prírodnému minerálnemu zloženiu bez mastenca, olejov a parfumu nezaťažujú pleť, vyzerajú veľmi prirodzene a nenápadne a vďaka stále širšej palete odtieňov si vyberiete presne ten pravý. Ako bonus majú mejkapy Annabelle Minerals ochranný faktor proti slnečnému žiareniu.

Netradičné zloženie zodpovedá aj netradičnej konzistencii jemného prášku, ktorý sa nanáša štetcom. Vďaka novej formule zloženej z minerálnych prísad poskytne vašej pokožke požadovaný efekt perfektného líčenia od jemného zjednotenia farby až po plné krytie. Podľa toho, ktoré partie potrebujú výraznejšie krytie, stačí iba pridať jemnú vrstvu – pretrieť štetcom omočeným v minerálnom prášku. Ani pri intenzívnejšom nanášaní sa však nemusíte báť efektu „masky“. Pokožka po aplikácii minerálneho mejkapu bude navyše perfektne rozjasnená a na letnom slnku bude vyzerať dokonale. Minerálna kozmetika Annabelle Minerals je vhodná aj pre suchú pleť, ktorú ďalej nijako nevysušuje.

 

Novinkou tohtoročného leta je celý nový rad odtieňov s názvom PURE. Jeho tóny sú úplne neutrálne a spolu s radom SUNNY doplnia celú škálu farieb medzi radmi GOLDEN a NATURAL. Výsledná paleta 20 odtieňov tak zaručí, že ten správny teraz nájde naozaj každý, kto po prírodnej vegánskej starostlivosti zatúži.

 

V Annabelle Minerals vypočuli aj častý dopyt na odtieň medzi Golden Fair a Golden Light, medzi ktorými teraz perfektne zapadne nový odtieň Golden Sand. Zodpovedajúci odtieň nájdete, samozrejme, aj v rade Sunny pod príznačným názvom Sunny Sand.

 

Nový rad podtónov PURE a nové odtiene Sunny, Golden a Natural.
4 g - 11,90 €, 10 g – 18,90 €

 

Novo sa tak môžete tešiť na nasledujúcu škálu odtieňov, ktoré sa líšia úrovňou jasu i vhodnosťou pre veľmi svetlú až tmavú pleť.

GOLDEN: teplé, zlatisto-olivové tóny sú najpredávanejším farebným podtónom.

SUNNY: žlto-citrónové tóny sú najteplejšie z dostupných podtónov.

PURE: nový rad podtónov, pre tých, ktorým nesedí teplý ani studený podtón.

NATURAL: neutrálne, béžové tóny sú najchladnejšie z dostupných podtónov.

 

 

Kúpite na: www.annabelleminerals.com/sk_sk/

 

Patrí do vydania: 
Jún 2022