Farebné leto s F&F

Leto je pre mnohých najobľúbenejšie obdobie v roku – príjemné teplé slnečné lúče nás dobíjajú energiou a dlhé teplé večery nám ponúkajú o čosi viac času robiť to, čo nás baví. Podčiarknite letnú atmosféru aj vy a oblečte sa do kúskov,ktoré žijú a hrajú farbami.Ukážte, že sa nebojíte experimentovať a zažiarte.

Hitom letnej sezóny sú výrazné FARBY ako ružová, oranžová, žltá, ale aj zelená a fialová pre tých, ktorí si trúfajú vytŕčať z davu. Nech už sa rozhodnete pre akúkoľvek kombináciu, verte, že nešliapnete vedľa. V novej letnej kolekcii F&F nájdete štýlové šaty, saká či blúzky, ktoré vám spríjemnia všedné aj špeciálne letné dni. Oslávte ženskosť a ukážte váš štýl. Zažiarte.

 

Cítite sa pri mori ako šedá myška? Tento rok sa skúste farebne odviazať aj pri výbere plaviek. Už niekoľko rokov zažívajú módny „boom“ jednodielne plavky, ktoré si obľúbili všetky vekové skupiny žien. Siahnite po plavkách s výrazným vzorom alebo vo výraznej farbe aj vy. V ponuke F&F nájdete rôzne strihy plaviek, ktoré jednoducho zakryjú problematické partie a podčiarknu krásne ženské krivky.

Patrí do vydania