Klenotníctvo Sheron - 30 rokov najkrajších emócií

Príbeh ikonického klenotníctva Sheron sa začal ešte v roku 1991. Počas neuveriteľných troch dekád svojej existencie sa nezaobišiel bez výziev a skúšok, ktoré priniesli zaslúžený úspech. Koniec koncov, ten vedia preveriť nielen roky, ale i emócie. Tie najčistejšie, najintenzívnejšie a najhlbšie vytvárajú spomienky na celý život. A šperky v tom majú zvláštne výnimočné miesto.

Luxus, kvalita, prestíž a vznešenosť

Ambiciózny plán priniesť slovenským zákazníkom svetové značky šperkov a hodiniek bol pre manželov Krasňanských životným snom. Aj keď nie vždy šlo všetko úplne hladko, už po pár rokoch existencie sa mohli vo svojom portfóliu pochváliť menami ako Chopard, Piaget a Cartier. Onedlho získali aj Breitling – špecialistu na výrobu švajčiarskych chronografov. Túžba priniesť do Sheronu luxus, kvalitu, prestíž a vznešenosť však neutíchala a tak si dali najväčší cieľ – priniesť na Slovensko značku, ktorá je synonymom pre všetko spomenuté. Rolex, najznámejšia hodinárska spoločnosť, potvrdila exkluzívne partnerstvo v roku 2005, po dlhých siedmich rokoch rokovaní. Počas ďalšej dekády doplnili výnimočnú ponuku značky Ulysse Nardin, Omega, Pasquale Bruni či Pomellato.

 

Filozofia Sheronu je jasná: kvalita pred kvantitou. V cieli prinášať len to najlepšie v oblasti šperkov a hodiniek pokračujú manželia Krasňanskí dodnes. Ich klenotnícke impérium je tak známe nielen luxusom, exkluzivitou a nádherným interiérom predajne. Zákazníci sa tiež môžu spoľahnúť na kvalitný a ochotný personál, služby a servis.

 

www.sheron.sk

Patrí do vydania