Luxus v znamení Deluxe

Chrumkavé maliny o level vyššie

Či už ste fanúšikom horkej, mliečnej alebo bielej čokolády, na svoje si prídu aj tí najnáročnejší. Kombinácia jemne kyslastej chute malín v kombinácii s kvalitnou čokoládou je pôžitok každého labužníka. Maliny sú navyše vynikajúcim zdrojom vitamínu C, B1, B2, B6 a kyseliny listovej. Zdravú Deluxe pochúťku nájdete iba v Lidl.

Deluxe Crispy Fruit, Lidl, 1,99 €

 

Jedinečná ružová čokoláda

Počuli ste už o ružových kakaových bôboch? Po horkej, mliečnej a bielej čokoláde je ruby podľa odborníkov ten najpozoruhodnejší objav. Ružová čokoláda je vyrobená zo spomínaného kakaového bôbu bez akýchkoľvek pridaných farbív a ovocných príchutí. Pýši sa svojou sviežou ovocnou chuťou a nájdete ju aj v limitovanej edícií Deluxe v regáloch Lidl.

Deluxe Ruby čokoláda, Lidl, 1,99 €

 

Oleje pre gurmánov

Kvalitný olej je základom každej kuchyne, stačí pár kvapiek a vaše jedlo sa razom premení na delikatesu. Zvykli ste na ochutenie používať tradičný olivový olej? Zmien sa netreba obávať, inšpirujte sa novými druhmi, ktoré si zaslúžia pozornosť. Lidl ponúka orechový, avokádový, tekvicový aj vzácny hľuzovkový olej.

Deluxe oleje, Lidl, od 3,99 €

 

Zdravie v kuchyni

Vedeli ste, že kvalitná Himalájska soľ je zdravšia a čistejšia alternatíva klasickej kuchynskej soli? Jej priaznivé účinky sú známe dlhé roky a to práve vďaka svojim liečivým a detoxikačným účinkom. Inšpirujte sa zázračným ochucovadlom, ktoré aktuálne nájdete v špeciálnom rade Deluxe v predajni Lidl.

Deluxe himalájska soľ, Lidl, 4,99 €

Patrí do vydania: 
December 2021