Naložte si plný kufor fľašami s minerálkou Vincentka

Po niekoľkomesačnom uzatvorení kvôli koronavírusu je podniková predajňa Vincentky od konca mája znovu otvorená. Návštevníci Luhačovíc si tak môžu priamo v budove plniarne Vincentky opäť kúpiť túto svetoznámu minerálnu vodu za zvýhodnené, zhruba polovičné ceny ako v supermarketoch, či lekárňach. Okrem toho majú k dispozícii aj celý vyrábaný sortiment akciovej spoločnosti Vincentka, ktorý je postavený na využití účinných látok, ktoré sú obsiahnuté v minerálnej vode Vincentka. Informuje o tom riaditeľ Vincentky, a. s., Jan Šumšal.

,,Návštevníci majú zatiaľ vstup do podnikovej predajne povolený z hygienických dôvodov v rúškach. To je jediná prekážka pri ich nákupe priamo v našej administratívnej budove v Luhačoviciach na Lázeňskom námestí 165, kde máme aj plniareň Vincentky. Zákazníci tu môžu pohodlne  zaparkovať a kúpiť si  0,7 litrové fľašované balenia v kartónoch po 6 kusov, ktoré sa dobre nakladajú do kufrov áut. Naša podniková predajňa má otvorené od pondelka do piatku v čase 7.00-12.00, 12.30-14.00 hod. Vincentku u nás predávame za zvýhodnené ceny oproti obchodom alebo lekárňach na Slovensku i v Čechách. Návštevníci si ju preto odnášajú v celých kartónoch. Robia tak po skončení liečenia, alebo sa u nás zastavia počas návštevy Luhačovíc, alebo si urobia práve kvôli tomu výlet,“ konštatoval J.Šumšal.

 

Dodal, že záručná doba minerálky vo fľašiach je 2 roky. Plní sa do tmavého skla a kartónových krabíc a takto uskladnená v tmavej a chladnej miestnosti vydrží naozaj bez akýkoľvek zmien celé roky. Záruka 2 roky sa pritom vzťahuje na bežné podmienky, čiže aj na menej priaznivé podmienky v regáloch obchodov.

 

,,Stále zásoby doma - po ruke, ocenia hlavne celoroční alergici a pravidelní konzumenti, ktorí sa tak vyhnú občasnému výkyvu na trhu počas epidémií chorôb dýchacích ciest. Pri nástupe chrípky a podobných ochorení sa to môže stať. Naši zákazníci vedia, že Vincentka prináša úľavu od upchatých dýchacích ciest a nedajú na jej dlhoročnou praxou overené účinky dopustiť,“ povedal J.Šumšal.

 

V tomto roku oslavuje minerálna voda Vincentka ďalšie z významných výročí. Uplynie práve 200 rokov od okamihu, keď sa začala po prvý raz plniť do sklených fliaš a predávať sa v nich. Je to v poradí už tretie významné výročie po tom, čo predvlani uplynulo 20 rokov od obnovenia plnenia do fliaš spoločnosťou Vincentka, a.s. a vlani oslávila 350 rokov odvtedy, čo sa objavil písomný dôkaz o jej blahodarných účinkoch.

 

Darčeky z Luhačovíc

Z kúpeľov je priam povinnosťou doniesť si domov exkluzívne suveníry, aké bežne nie sú k dispozícii v obyčajných obchodoch. Z najväčších moravských kúpeľov Luhačovice si návštevníci zvyknú voziť  likér Luhačovická bylinná, Luhačovické kúpeľné oblátky, unikátne kúpeľné poháriky Nectarium  a Labuť, vyvinuté špeciálne pre Lázně Luhačovice a minerálnu vodu Vincentku  a výrobky z nej.

 

Ak navštívite Luhačovice nezabudnite si odtiaľ priniesť netradičné darčeky. Na výber máte dve sady darčekových kaziet zostavených z výrobkov spoločnosťou Vincentka. VINCENTKA DARČEKOVÁ KAZETA I obsahuje balenie Vincentky s objemom 0,33 litra a hydratačný krém Vincentka 75 ml, druhá z nich - VINCENTKA DARČEKOVÁ KAZETA II má namiesto minerálnej vody a krému sirup Vincentka 200 ml. Obe kazety okrem toho obsahujú výrobky - Vincentka pastilky 18 ks, Vincentka nosový sprej 25 ml, Vincentka zubná pasta 95 g. Všetky tieto výrobky sú dostupné aj jednotlivo, ale darčekové kazety sú naozaj vďačným  a originálnym darčekom.

 

Výrobky značky Vincentka sú k dispozícii nielen v podnikovej predajni, ale aj v obchodoch na kolonáde ale aj prakticky v celých Luhačoviciach a okolí. Predávajú sa v obchodoch so suvenírmi, v drogériách, na recepciách hotelov a penziónov.

 

Rodina Vincentky je široká

Akciová spoločnosť Vincentka stále rozširuje počet doplnkových produktov radu Vincentka, v ktorých využíva unikátne zloženie liečivej minerálnej vody. Všetky produkty vyrába v spolupráci s farmaceutickou spoločnosťou a obsahujú účinné látky, ktoré sú obsiahnuté v minerálnej vode Vincentka. Samotná Vincentka ide priamo do sirupov a sprejov. Z Vincentky sa vyrába destiláciou koncentrát, ktorý sa používa na výrobu zubných pást a hydratačných krémov. Z koncentrátu Vincentky sa extrahuje soľ, ktorá sa používa pri výrobe pastiliek. Okrem plnenia minerálnej vody do fliaš sa Vincentka tiež predáva v nosových sprejových aplikátoroch a ako koncentrát na výplach dutín (Nasalis). Praxou je overené, že pozitívne účinky sú zachované aj v produktoch. Výrobky v súčasnosti predstavujú značnú a dôležitú časť tržieb spoločnosti.

 

Balená Vincentka sa používa aj v niektorých zdravotníckych zariadeniach (aj na Slovensku) najmä na inhalácie a výplachy, predovšetkým pre alergikov. Pomerne veľký záujem je aj o pastilky, najmä v Českej republike a na Slovensku. Oceňujú ich predovšetkým umelci a ľudia, ktorí pracujú s hlasom - speváci, herci, moderátori, spíkri, učitelia. Čiže všetci, čo si namáhajú hlasivky.

 

V kúpeľníctve sa Vincentka používa v Kúpeľoch Luhačovice, a. s. hlavne pri inhalačných a pitných kúrach pri chorobách dýchacích ciest, hlasiviek, poruchách látkovej výmeny, žalúdočných vredoch, chorobách dvanástnika, pri chronickej pankreatitíde a diabete. Obsahuje ióny sodíka, draslíka, vápnika, lítia, horčíka, fluóru, chlóru, jódu a železa. Pred fľaškovaním sa železo odstráni. Vincentka je 100% prírodný produkt. Je to veľmi silno mineralizovaná, jódová uhličitá minerálna voda z prírodného liečivého zdroja, hydrogénuhličitan-chlorido-sodného typu, so zvýšeným obsahom fluoridov a kyseliny boritej, studená, hypotonická. Celková mineralizácia je 9854 mg / l. Je vhodná ako doplnok na detoxikáciu tela, ako cenný zdroj jódu a ďalších dôležitých minerálov potrebných pre zdravý životný štýl. Obsahuje biogénne prvky, akými sú lítium, rubídium, cézium, meď, zinok, vanád, chróm, kobalt vo fyziologickom pomernom zastúpení. Vincentka je vhodná ako prírodný výživový doplnok pre športovcov, deti, tehotné ženy a rekonvalescentov. Umožňuje rozpúšťanie hlienov na slizniciach dýchacích ciest, žalúdku a črevách svojím obsahom a vyváženosťou minerálnych solí a biogénnych prvkov.

 

Viac informácií nájdete na www.vincentka.cz

Patrí do vydania: 
Jún 2020