Podčiarknite svoju ženskosť

„Tvoje oblečenie by malo byť dosť priliehavé, aby ukázalo, že si žena, ale dosť voľné, aby ukázalo, že si dáma.“ To sme nepovedali my, ale kráľovná mužských túžob a ich ideál – Marilyn Monroe. No plne s ňou súhlasíme. Práve letné mesiace sú ideálnym období, kedy sa táto dobre mienená rada zíde pri nákupe outfitov do nášho šatníka. Nájsť tú správnu mieru odhalenia našich kriviek tak, aby sme si ponechali kus tajomstva, a zároveň podčiarkli svoju ženskosť, to je kumšt. Ideálnou voľbou sú rafinovane strihané šaty. Inšpirujte sa pestrou dámskou kolekciou obľúbenej značky F&F.

Lichotiace postave

Pri výbere šiat platí – strih je kľúčový. Ich dĺžka, ale aj to ako vám sedia v oblasti dekoltu, pása a bokov. Práve šaty vedia rafinovane vyzdvihnúť naše prednosti, šikovne zakryť prípadné nedostatky a podčiarknuť našu ženskosť. Pre želaný príťažlivý vzhľad pritom vôbec nemusíme staviť na priliehavé šaty, alebo ako sa vraví: „Všetko ukázať“. Práve naopak. Voľte napríklad šaty s „áčkovým“ strihom ich spodnej časti, ktoré pekne formujú postavu a podčiarknu vaše krivky. Dobrou voľbou sú i romantické strihy šiat s nazberaným rukávom alebo so spusteným rukávom a odhalenými ramenami. Aktuálna kolekcia F&F ponúka širokú paletu šiat romantických i ženskejších strihov, ako aj pohodlné variácie. To všetko z príjemných materiálov.

 

K letu patria farby a vzory

K nášmu letnému opáleniu (či už je výraznejšie, alebo má jemný bronzový nádych) sa výborne hodia farby. Výrazné i pastelové. Zároveň si šaty pýtajú odvážnejšie motívy. Je to v podstate už každoročná tradícia. Vzory kvetov či „jungle“ motívy, alebo zvieracie vzory sú jednoducho voľbou, ktorou v lete nič nepokazíte. Letná farebná kolekcia šiat od značky F&F ponúka na výber kúsky, kde hrajú prím práve spomínané potlače. Nájdete v nej šaty farieb ako ohnivá červená, trávovo zelená či citrónovo žltá. Pre podčiarknutie opálenej pokožky zase môžeme zvoliť šaty vo farbe tradičnej bielej, blankytnej modrej či svetloružovej. Šaty v týchto farbách rovnako tak nájdete na predajni obľúbenej značky F&F.

 

PRIPRAVILA/DANIELA DRÁBOVÁ
FOTO/F&F

Patrí do vydania