Mercedes-Benz - vysnívané prémiové vozidlo za zvýhodnených podmienok

Značka Mercedes-Benz sa do 30. júna 2020 rozhodla maximálne vyjsť v ústrety svojim zákazníkom aj na Slovensku rôznymi opatreniami a zvýhodnenými podmienkami tak, aby im teraz umožnila získať svoje vysnívané prémiové vozidlo Mercedes a súčasne ešte viac posilnila prémiovú starostlivosť o klienta. Podľa doterajších skúseností je najmä pri kúpe nového vozidla Mercedes-Benz zo strany klientov značky veľmi pozitívne vnímaná aj možnosť zakúpenia si predĺženia záruky. Priaznivci „striebornej hviezdy“ k 6-ročnému servisu v cene vozidla získavajú aj ďalšie 4 roky, v rámci ktorých majú garantovanú prácu pri údržbe vozidla zadarmo a originálne náhradné dielce získajú za mimoriadne férové ceny. Nechýba záruka mobility Mobilo či raz ročne aj bezplatná 20-minútová servisná prehliadka.

Prémiové vozidlá k priamemu odberu so zvýhodnením

Nezmeškajte šancu získať svoje vysnívané prémiové vozidlo značky Mercedes-Benz. Teraz navyše v závislosti od modelu s financovaním na 3 roky bez navýšenia, povinným zmluvným a havarijným poistením na 3 roky alebo zárukou predĺženou na 4 roky, resp. do 120 000 km. Zvýhodnená ponuka vozidiel k priamemu odberu platí do 30. 6. 2020, resp. do vypredania. Limitovanú ponuku môžete využiť pre vozidlá Triedy A sedan, Triedy B, CLA kupé či Shooting Brake, GLC SUV a kupé či GLE SUV. Okrem toho sa modelov predchádzajúcej generácie týka aj cenové zvýhodnenie – GLA až do výšky 11 000 €, GLC kupé do 15 000 €, GLE kupé až do výšky 25 000 € vrátane sady zimných pneumatík a diskov z ľahkých zliatin a GLS do 25 000 €. GLE SUV, model 809, t. j. 2019 má cenu nižšiu až do 40 000 € a navyše zvýhodnené financovanie pomocou Mercedes-Benz Financial Services Slovakia na tretiny bez navýšenia. Pre Triedu C sedan, kombi a kupé taktiež platí cenové zvýhodnenie až do výšky 10 000 € a pre Triedu E sedan, kombi, kabriolet a kupé platia zvýhodnenia od 15 000 € až do 22 000 € v závislosti od modelu. Elektromobil EQC reprezentujúci svet mobility zajtrajška získate s mimoriadnym zvýhodnením 8 000 € (náhrada štátnej podpory). Model CLS kupé máte teraz s cenovým zvýhodnením do 15 000 € a Triedu S sedan, kabriolet a kupé od 30 000 € až do 60 000 € v závislosti od modelu. Svoje vysnívané vozidlá Mercedes-AMG GT kupé a roadster získate až o 25 000 € výhodnejšie. Mestské štýlové vozidlá smart fortwo kupé, kabriolet a forfour sú o 3 000 € výhodnejšie, pričom zvýhodnenie predchádzajúcej generácie predstavuje dokonca výšku od 5 000 € až do 8 000 € v závislosti od modelu. A napokon je tu ešte jedna aktuálna ponuka: Mercedes-Benz prináša zaujímavú ponuku vozidiel z kategórie SUV s operatívnym lízingom. Napríklad nové GLC 200 4MATIC môže jazdiť už za 27 € s DPH/deň pri operatívnom lízingu vozidla na 48 mesiacov a pri maximálnom najazdení 20 000 km za rok. Aktuálne ponuky a zvýhodnenia nájdete na stránke www.mercedes-benz.sk

 

PRÉMIOVÁ STAROSTLIVOSŤ

Predajom vozidla sa pre značku, akou je Mercedes-Benz, nič nekončí, ale naopak – začína. Vozidlá prémiovej značky si totiž počas svojej prevádzky zaslúžia aj adekvátnu starostlivosť a služby...

 

Servis v cene

Ľahkovážny prístup majiteľa, resp. používateľa k stavu vozidla znižuje jeho funkčnosť, úžitkovú hodnotu a ohrozuje aj bezpečnosť jeho posádky. To je aj dôvod, prečo klienti striebornej hviezdy získajú už pri kúpe vozidla atraktívnu servisnú službu v podobe servisu na 6 rokov alebo do najazdenia 160-tisíc km (pre Sprinter na 10 rokov alebo do 500-tisíc km). Tento benefit zahŕňa údržbové práce a materiál na výrobcom predpísané pravidelné údržby vozidla. To znamená, že majiteľ svoje vozidlo prinesie do autorizovaného servisu a po vykonaní všetkých potrebných úkonov mu je vozidlo odovzdané bez toho, aby niečo hradil.

 

Služba, zavedená v SR od 1. januára 2000, platí pre všetky modely osobných a ľahkých úžitkových vozidiel, len na území SR pod podmienkou, že vozidlo musí byť zakúpené v predajnej sieti značky Mercedes-Benz na Slovensku. Záručné prehliadky môžu byť bezplatne vykonané len v autorizovaných servisných dielňach značky Mercedes-Benz na Slovensku. Rozsah servisných úkonov predstavuje údržbu na vozidle, podľa rozsahu prác popísaných v systéme WIS, vrátane poskytnutia potrebných náhradných dielcov (motorový olej, olejový filter, vzduchový a palivový filter, gumičky stieračov pri každej druhej návšteve, brzdová kvapalina, chladiaca kvapalina, sviečky) s výnimkou pohonných látok (a AdBlue pre Sprinter, Vito, Citan a V triedu). Zákazník tak od značky nepriamo bezplatne získa navyše minimálne 2 500 eur – v závislosti od typu vozidla.

 

Predĺžená záruka

Reálny prínos a význam predĺženej záruky motorového vozidla spočíva v poskytnutí opravy porúch a chýb na vozidle, spôsobenými chybou materiálu alebo montáže vo výrobe, prostredníctvom poverených autorizovaných opravovní. Podľa doterajších skúseností je, najmä pri kúpe nového vozidla Mercedes-Benz, zo strany klientov značky veľmi pozitívne vnímaná aj možnosť zakúpenia si predĺženia záruky. Tá môže trvať pri vyššom kilometrovom nájazde do 4 rokov alebo 250 000 km, prípadne až do 6 rokov alebo 160 000 km. Nejde pritom o šesťročný bezplatný servis, s ktorým by sa mohla táto ponuka zameniť, ale zo strany Mercedesu o ďalšiu ponúkanú službu klientovi navyše. K šesťročnému základnému bezplatnému servisu v cene vozidla si tak klient značky môže podľa svojich predstáv dokombinovať šesťročnú záruku, a tak zabezpečiť svojmu vozidlu počas tohto obdobia skutočný bezstarostný život. Bežná dĺžka štandardnej záruky je ohraničená obdobím dvoch rokov. Výhodou predĺženej záruky napr. až na šesť rokov je garancia, že v prípade, ak sa na vozidle vyskytne porucha a chyba (napr. navigácie či elektroniky), ktorá je spôsobená chybou materiálu alebo montáže vo výrobe, má majiteľ takéhoto vozidla garantovanú ochranu, spočívajúcu v tom, že všetky náklady spojené s odstraňovaním poruchy hradí samotný výrobca vozidla.

 

20-minútová servisná prehliadka

V rámci značky Mercedes-Benz je jej zákazníkom poskytovaná atraktívna servisná služba: raz ročne môžu absolvovať 20-minútovú bezplatnú servisnú prehliadku. V rámci nej nie je podstatné, či ide o zákazníka autorizovaného servisu, alebo nie, pretože uvedená služba (až do jej odvolania) je poskytovaná pre všetky typy vozidiel značky Mercedes-Benz. Stačí len, aby si klient dohodol s ktorýmkoľvek autorizovaným servisom značky Mercedes-Benz na Slovensku termín.

 

Záruka úspešnej mobility

Zákazník prémiovej značky Mercedes-Benz získava kúpou vozidla o. i. aj záruku mobility Mobilo resp. MobiloVan až do 30 rokov. V prípade technickej poruchy, dopravnej nehody alebo iných problémov na ceste mu pomôže 24-hodinová služba, ktorá často odstráni poruchu priamo na mieste alebo zabezpečí prevoz do najbližšieho autorizovaného servisu. Najmä pri pobyte v zahraničí a pri vzniknutej neočakávanej poruche, alebo v prípade akejkoľvek technickej poruchy, vybitého akumulátora, ktorý je najčastejšou príčinou problémov pri štartovaní, či inom probléme s vozidlom, stačí, pokiaľ je na Slovensku, zavolať na bezplatné telefónne číslo 00800 1 777 7777 alebo v zahraničí na číslo +421 2 5010 2601.

 

Bezstarostná desaťročnica

Po uplynutí režimu 6 ročného (alebo najazdení 160 000 km) servisu v cene vozidla na výrobcom predpísané pravidelné údržby prechádza automobil do režimu „10 bezstarostných rokov“. Znamená to, že do veku 10 rokov je zdarma poskytovaná servisná práca na výrobcom predpísané údržby. A k tomu originálne náhradné dielce za mimoriadne férové ceny.

 

JD + PŠ
Foto Mercedes-Benz

 

Patrí do vydania