Novinka na trhu - pre vlasy morskej panny Nymph slaný sprej AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

Chcete mať už dnes rozviate a zvlnené vlasy ako na letnej dovolenke pri mori? Vyskúšajte novinku od AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Nymph slaný sprej a premeňte sa hneď na morskú nymfu.

Ako málo stačí na dokonale nedbanlivý účes vie každá žena, ktorá kedy bola pri mori. Slaná morská voda s vlasmi urobí úplné divy. Vlasom dodá väčší objem, zjemní ich a prirodzene zvlní. Na dovolenku pri mori si ešte chvíľu počkáme, ale vďaka kvalitnému slanému spreju si môžete užiť autentické morské vlny na svojich vlasoch už dnes. Prémiová vegánska značka vlasovej kozmetiky AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT so svojím tímom kaderníkov pripravila novinku Nymph slaný sprej.

 

Nymph slaný sprej od AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT s optimálnym obsahom soli vytvára ležérne plážové vlny bez vysušenia vlasov. Po použití sú vlasy na dotyk jemné, s hravou štruktúrou a bez  stuhnutia. Jeho použitie je jednoduché, sprej nastriekate do vlhkých alebo aj suchých vlasov a potom ich prstami postláčate. Pokiaľ budete chcieť výrazný efekt, nastriekajte sprej do vlhkých vlasov, ktoré potom po jednotlivých prameňoch zmotáte. Po ich uschnutí už stačí len vlasy ľahko prehrabnúť prstami.   

Nymph slaný sprej AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT zakúpite vo vybraných kaderníctvach aj počas korona krízy v balení 250 ml za odporúčanú maloobchodnú cenu 25,90 €.

 

Aj takto sa môžete zapojiť do iniciatívy HelpYourSalon.sk a pomôcť tak svojmu kaderníkovi, ktorý má aktuálne svoj salón zatvorený. Vďaka tomu si môžete okamžite kúpiť vlasové produkty alebo vouchre na budúcu návštevu kaderníckeho salóna priamo u vášho obľúbeného kaderníka, ktorý vám rád odporučí vhodné prípravky podľa vašej potreby.

Patrí do vydania