Film Slováka Jakuba Gulyása ocenili na parížskom festivale

Jakub Gulyás, ktorý sa stal víťazom minuloročnej súťaže tvorcov na Fashion Film Festivale Bratislava, bol so svojím krátkym filmom ocenený aj na festivale v Paríži. Stalo sa tak počas parížskeho fashion weeku, kde sa so svojou kariérou rozlúčil aj svetoznámy francúzsky dizajnér Jean-Paul Gaultier.

Ukážka z víťazného filmu Dolls od slováka Jakuba Gulyása

 

Americká kurátorka a zakladateľka filmového festivalu ASVOFF Diane Pernet spolu s odbornou porotou jedenásteho ročníka ASVOFF udelili ocenenie Jakubovi Gulyásovi za najlepší styling vo filme Dolls. Snímku do Paríža nominovali za víťazstvo v prvom ročníku Fashion Film Festivalu Bratislava. Diane Pernet oznámila víťazov desiatich kategórií v závere Paris Fashion Week-u, kedy Jean-Paul Gaultier retrospektívnou prehliadkou ukončil svoju 50-ročnú kariéru. Jakub Gulyás a producenti festivalu Milosh Harajda a Jozef Pavleye sa spoločne s Diane Pernet zúčastnili veľkolepej show v Theatre Chatelet, kde slovenský fotograf so záujmom o audiovizuálne umenie, dostal jedinečnú príležitosť zažiť osobne tento historický moment módneho sveta.

Jean Paul Gaultier spolu s Dries Van Noten po prehliadke Jean Paul Gaultier v Paríži v januári 2020


Po prehliadke Jean Paul Gaultier v Paríži v januári 2020 zľava Jozef Pavleye, Diane Pernet, Jakub Gulyás a Milosh Harajda

Patrí do vydania