#AVONherstory

Príbehy plné sily, odhodlania, radostí či starostí. Denne sa stretávame s rôznymi osudmi ľudí, ktoré v nás mnohokrát zanechajú hlbokú stopu. V AVONe veria, že každý príbeh môže byť inšpiráciou. Keďže sú kozmetickou spoločnosťou zameranou hlavne na ženy, rozhodli sa prísť s novou kampaňou #AVONherstory. Už z jej názvu vyplýva, že hlavnú rolu zohrávajú príbehy žien.

 

Jednou z najinšpiratívnejších žien je nielen pre AVON ambasádorka Dara Rolins. Tá je pre mnohých ľudí vzorom či už vďaka svojej úspešnej speváckej kariére alebo životnému štýlu, ženskej sile a energii. Jej najväčšími motivátormi sú rozhodne hudba, jej dcéra a samozrejme fanúšikovia. Podľa Dary je dôležité si v živote udržať balans a zdravú rovnováhu v tom, že občas rozum predbehne srdce alebo srdce predbehne rozum. To všetko však k životu patrí.

 

Inšpiratívne ženy zastupovali počas predstavenia kampane na tlačovej konferencii známe osobnosti. Okrem tej najpovolanejšej, Dary Rolins, mali tú česť - spisovateľka Andrea Coddington, stand-up komička Simona Salátová a zónová manažérka AVON Dáša Hatašová. Všetky poodhalili svoje životné príbehy počas talkshow v rámci predstavenia sezónnych noviniek kozmetickej spoločnosti.

 

Pre AVON je práve zdieľanie osobného príbehu tým najlepším dôvodom na oslavu. Tú si môžete užiť aj s novými výrobkami, ktoré podčiarknu vašu krásu a stanú sa tak súčasťou vášho príbehu.

Vyplňujúce pleťové ampulky Skin Reset

Toaletný parfum Herstory

Zhusťujúca, predlžujúca špirála Euphoric

 

Patrí do vydania: 
Marec 2020