Cushion mejkapy NIVEA sú hitom krásnej pleti

Chystáte sa na dôležité stretnutie a chcete pôsobiť sviežo a prirodzene? Mám pre vás skvelý tip na absolútnu novinku od NIVEA 3 v 1 ošetrujúci mejkap v špongii Hyaluron Cellular Filler. Špongiový mejkap cushion vykúzli najžiarivejšiu a najprirodzenejšiu pleť. Pokojne ho naneste na čistú pleť po aplikácii Perlového séra Hyaluron Cellular Filler od NIVEA, ktoré vytvorí fantastický základ. A potom je všetko vo vašich rukách a kreativite. Ošetrujúci mejkap v špongii Hyaluron Cellular Filler 3 v 1 redukuje vrásky, dodáva pleti 24-hodinovú hydratáciu a prirodzene zjednotí tón pleti. Obsahuje kyselinu hyalurónovú, ochranný faktor OF 15 a je dostupný v troch odtieňoch.

5 dôvodov, prečo používať cushion mejkap

 

Je multifunkčný. Vyzerá ako pudrenka, ale keď ho otvoríte, uvidíte špongiu, ktorá je napustená špeciálnym mejkapom. Nanáša sa veľmi ľahko priloženou aplikačnou špongiou priamo na pleť. Spôsobov nanášania je niekoľko. Jemným vklepávaním farbu vrstvíte, rozotieraním od stredu tváre do strán docielite len veľmi jemné krytie.

 

Ideálny na cesty a na dovolenku. Kompaktné balenie mejkapu zaručí, že sa vám nevyleje a je vhodný do kabelky. Môžete ho aplikovať kedykoľvek počas dňa - hygienická špongia zaručí stále čistú aplikáciu.

 

Dá sa vrstviť. Tento šikovný mejkap sa hodí na každú príležitosť. Na prirodzené krytie je vhodné roztierať mejkap zo stredu tváre do strán. Pokojne môžete ísť na prechádzku, či do parku s deťmi, vaša pleť bude pôsobiť prirodzene a sviežo. Keď ho však budete nanášať jemným vklepávaním, farba sa bude vrstviť a docielite silnejšie krytie. Ideálny mejkap na večer, do divadla, spoločnosti, či na večierok.

 

Omladzuje a ošetruje. Špeciálne zloženie obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá dlhodobo aktivuje pleťové bunky k produkcii tejto vlastnej kyseliny. Vďaka nej a ďalším zložkám je zaručená 24-hodinová hydratácia pleti, mladistvý vzhľad bez výrazných vrások.

 

Chráni pleť. Cushion mejkap obsahuje ochranný faktor OF 15 a chráni pleť pred negatívnymi účinkami slnečného žiarenia, ktoré spôsobuje predčasné starnutie pleti, vrásky a pigmentové škvrny.

 

Náš tip

Aby cushion mejkap pôsobil ešte žiarivejšie a prirodzenejšie, pred jeho aplikáciou pleť starostlivo pripravte. Na čistú pleť naneste Perlové sérum Hyaluron Cellular Filler od NIVEA, ktoré vytvorí ideálny základ na nanášanie cushion mejkapu.

 

Pripravila/Daniela Drábová
Foto/NIVEA

Patrí do vydania: 
September 2019