Dermatokozmetika pre celú rodinu

Každý z nás pozná ten pocit, keď ho potrápi citlivá pokožka, vypadávanie vlasov alebo ekzém. Riešenie mnohých problémov je na dosah ruky a volá sa kvalitná lekárenská kozmetika či – dermatokozmetika.

 

Čo je to dermatokozmetika?

Hovorí sa jej aj lekárenská kozmetika alebo dermokozmetika. Sú to špeciálne prípravky, ktoré vznikajú pod prísnym dohľadom dermatológov, pediatrov, oftalmológov i lekárnikov. Zodpovedajú náročným požiadavkám farmaceutického priemyslu a sú vysoko účinné a bezpečné, čo potvrdzujú aj mnohé klinické štúdie.

 

Tieto produkty sú hypoalergénne, vhodné aj pre tú najcitlivejšiu pokožku. Môžu ju používať muži, ženy i deti. Vyberie si každý, koho trápi nejaký problém a je odhodlaný popasovať sa s ním. Na trh prichádzajú neustále nové a nové produkty, ktoré sú výsledkom dlhoročných výskumov a expertíz.

dermatokozmetika zdrava hypoalergenna kozmetika 

Správna voľba

Začiatkom úspechu je určenie typu pleti a problému. Dermatokozmetika s tým pomôže a prinesie vytúžené zlepšenie. Jednou z najznámejších a najobľúbenejších značiek je Bioderma, ktorá pochádza z Francúzska. Jej produkty sa neustále vyvíjajú a zlepšujú, aby priniesli úľavu všetkým, ktorí ju potrebujú.

 

Základným piliérom je výskum a vývoj. Výrobca spolupracuje s tímom medzinárodných odborníkov z oblasti dermatológie. Cieľom je pochopiť fungovanie kože a tiež to, ako možno napraviť alebo obnoviť jej správnu funkciu. Bioderma stojí aj za prvou dermatologickou micelárnou vodou, ktorá si získala veľa fanúšičiek.

bioderma atoderm 

Základom je poznať problém

Micelárna voda Sébium H2O je z rady na mastnú a zmiešanú pleť. Na suchú a atopickú pokožku bol vytvorený rad Bioderma Atoderm. Ak vás trápi citlivá pokožka so sklonom k začervenaniu, tak siahnite po produktoch Sensibio.

 

Bioderma nezabúda ani na tých najmenších. Všetko, čo potrebujú, nájdete medzi produktami ABC Derm. V jej bohatej ponuke nájdete aj opaľovaciu kozmetiku, šampóny, produkty na pigmentové fľaky a poškodenú alebo dehydrovanú pokožku.

 

Chcete poznať viac značiek, aby ste si našli svojho miláčika? V tom prípade môžete siahnuť aj po zvučných značkách ako Vichy, La Roche-Posay, Eucerin alebo Avène. Ich produkty, ktoré si získali medzinárodnú popularitu a sú obľúbené aj medzi mnohými celebritami, nájdete napríklad v internetovom obchode Notino.

Patrí do vydania