Farby jesene 2019

Farebná jeseň, ako ju nepoznáte. Tohtoročné leto sa sotva skončilo a my sme už pri predpovedi farebných trendov na jeseň 2019, ktoré predviedli dizajnéri na svojich modeloch počas týždňov módy v New Yorku, Londýne, Miláne a Paríži. Šperky ALO diamonds nesú odtiene, ktoré sa odteraz budú objavovať na svetových mólach aj v bežných uliciach. Rozmanitosť farieb dáva priestor každej žene nájsť niečo, čo si zamiluje!

 

Tieto farby sú hitom jesene a zimy 2019/2020

Môžete očakávať, že v zmesi uvidíte aj nejaké prekvapujúce farby ako napríklad žiarivú pomarančovú a teplú ružovú (populárne je nosiť ich aj spolu!) a rôzne odtiene modrej a zelenej.

 

Paleta farieb jeseň/zima 2019/2020 podľa New York Fashion Week

 

Sýta ženská červená

V tejto sezóne sme mali možnosť vidieť niekoľko podôb červenej farby, ako je hlboká Biking Red či svetlejší odtieň Chili Pepper. Neprehliadnuteľné a precízne brúsené rubíny predstavujú tie najkrajšie tmavočervené tóny dobrodružnej farby Biking Red, pričom biele diamanty celý šperk zahaľujú trblietavým závojom. Kráľovská kompozícia s diamantmi Witching Allegory zasadená do ružového zlata si okamžite získa aj vaše srdce.

 

Náušnice ALO Witching Allegory


 

Mäkší odtieň Chili Pepper v podaní prsteňa so žiarivo červeným turmalínom a diamantmi Queen of Passion je skutočne úchvatný! Drahé kamene v objatí bielych diamantov sú zasadené do dych berúcej siluety z bieleho zlata. Noblesný ALO diamonds prsteň si raz vyskúšate a už nebudete chcieť nosiť iný.

 

Prsteň ALO Queen of Passion


 

Broskyňová romanca

Romantická duša výnimočného prsteňa Neverending Romance je v nežnom detaile zlatej kvetiny, ktorú zdobia žiarivé diamanty. Šperk z ružového zlata s ruženínom sa trblieta ako tie najjasnejšie hviezdy na nočnej oblohe. Aj jesenná broskyňa môže byť sladká na oko.

 

Prsteň ALO Neverending Romance

 

Pravé jesenné odtiene

Jeseň roku 2019 vytvára zmes krémových žltých farieb ako Dark Cheddar spolu s orechovými hnedými farbami ako Sugar Almond. Kombinácia týchto odtieňov spolu predstavuje zaručený spôsob, ako vyzerať v nadchádzajúcich ročných obdobiach trendy. Tým zaručeným spôsobom je aj luxusný prívesok s dominantným drahokamom cogniac quartz s váhou 6,55 karátu, ktorý je zasadený do rámu z ružového zlata a lemovaný až 43 diamantmi.

 

Prívesok ALO Yellow Heaven


 

Zemitá a pútavá

Zelená si takisto zaslúži zmienku, pretože sa opäť prejavila na jeseň/zimu 2019/2020 v tmavozelenej Eden či tlmenej Guacamole (ideálnej na jeseň). Známkou dobrého vkusu a znalosti trendov je prsteň z bieleho zlata so smaragdom a s diamantmi Sky Goddess. Trblietavé 1,54-karátové brilianty prsteňa z bieleho zlata Sky Goddess predstavujú luxusné pozadie pre dominantný kameň šperku, ktorým je žiarivý, starostlivo vybrúsený 4,32-karátový smaragd. Obľúbený zelený kameň v kombinácii s diamantmi reprezentuje nadčasovú eleganciu.

 

Prsteň ALO Sky Goddess


 

Guacamole je ideálna farba na jeseň a s efektným príveskom vo zvodnej kombinácii akcentov bieleho zlata, farebných diamantov a centrálneho majstrovsky opracovaného 4,49-karátového turmalínu budete pravou hviezdou jesene.

 

Prívesok ALO Night Duchess


 

Vyfarbime sa na jeseň s ALO diamonds podľa svetových trendov!

Patrí do vydania