Ochráňte svoje vlasy na prázdninových cestách

V priebehu leta sú naše vlasy veľmi namáhané. Pokiaľ nebudeme opatrní, potom môžu UV lúče, voľné radikály a napríklad aj morská soľ spôsobiť ich suchosť, lámavosť, únavu a nepoddajnosť.

Novinky vlasovej kozmetiky BC SUN PROTECT od Schwarzkopf Professional vám pomôžu zachovať letný jas a zdravie vašich vlasov 7 dní v týždni! Chránia, čistia a ošetrujú o vlasy PRED aj PO slnení! Kombinujú pritom dve prírodné zázračné zložky: prvou je exotický oranžovo-červený Buriti olej, ktorý pochádza z amazonských mokradí a vyniká svojimi zvlhčujúcimi a vyživujúcimi vlastnosťami. Je známy ako najbohatší prírodný zdroj beta-karoténu. Tiež je extrémne bohatý na vitamín E (tokoferol) a provitamín A (karotenoid).

 

Druhou zložkou je extrakt z morských rias, ktorý sa získava z hlbín oceánov a svojimi intenzívnymi hydratačnými a vyživujúcimi účinkami dokáže rýchlo a účinne regenerovať a upokojovať. Morské riasy obsahujú veľké množstvo aktívnych látok: bielkoviny, fytoceramidy, enzýmy, vitamíny C, A a E, skupiny B, antioxidanty a viac než 20 minerálov.

 

S cestovným balením Travel Kit BC SUN PROTECT sa môžete bez problémov vydať k južným moriam, do horúcich púští aj na veterné náhorné planiny. Cestovný balíček obsahuje všetko, čo vaše vlasy potrebujú, aby zostali zdravo vyživené, ochránené a dokonale lesklé. Na letnú starostlivosť a ochranu je výborným pomocníkom Ochranný sprej, jemný ako morský vánok, ale zároveň dostatočne účinný v starostlivosti o vaše vlasy v priebehu slnečného dňa na pláži. Po slnení siahnite po Hair & Body Šampóne, ktorý osvieži vaše vlasy a telo. Jeho jemná kvetinová vôňa navyše uvoľní vaše zmysly. Potom si doprajte ďalšiu procedúru, balzam Kúra 2-v-1. S ňou obnovíte pevnosť každého vlasu! Jednoducho striedajte dobu pôsobenia podľa toho, koľko starostlivosti vaše vlasy vyžadujú A na záver to najlepšie v podobe Vyživujúceho krému. Ľahký krém je vhodný pre záverečné ošetrenie a vytvorenie lesklého vzhľadu. Neoplachujte, prosím! Len sa tešte na ďalší slnečný prázdninový deň.

Súťaž

Ak chcete vyhrať balíček produktov Travel Kit BC SUN PROTECT od Schwarzkopf Professional, napíšte nám na redakcia@beautywoman.sk. ako ste trávili vašu dovolenku Z odpovedí, ktoré posielajte do 23. septembra 2019, vyžrebujeme jedného výhercu. Preto pošlite svoju adresu a kontakt na vás.

Patrí do vydania