Letný tip: ľadvinka od Fera Mikloška

Leto je obdobím rôznych podujatí, na ktorých chce človek dobre vyzerať, ale zároveň sa cítiť pohodlne. Hlavne v prípade festivalov je pravidlom brať si so sebou čo najmenej vecí. Aj v oblasti doplnkov dávame prednosť kombinácii štýlovosti a praktickosti. A tieto vlastnosti rozhodne spĺňa ľadvinka od Fera Mikloška.

Jeden z najprestížnejších slovenských módnych návrhárov svoju novinku predstavil aj osobne na tohtoročnom festivale Pohoda v Bezdymovej zóne (18+). Zároveň bol hosťom Marcela Forgáča, ktorý v unikátnom formáte Meet and Greet vyspovedal okrem Fera aj ďalšie zaujímavé slovenské osobnosti z oblasti módy, hudby, dizajnu, umenia či biznisu.

 

„Ľadvinky robím už asi tretí rok, objavujú sa v mojich jarno-letných kolekciách. Je to veľmi praktický kúsok. Ruky máte voľné napríklad na držanie drinkov, môžete sa s partnerom držať za ruky, a stále máte po ruke, či okolo pása alebo hrude ľadvinku. Zároveň je to aj módny doplnok,“ uviedol k svojej limitovanej novinke návrhár.

 

 

Ak sa teda chystáte na festival, dovolenku, alebo len večer do mesta, inšpirujte sa a nezabudnite na ľadvinku!

 

 

 

 

Súťažte s nami o horúci letný módny doplnok: exkluzívnu ľadvinku od návrhára Fera Mikloška!

 

Súťažná otázka: Na ktorom festivale predstavil Fero Mikloško svoju limitovanú edíciu ľadviniek?

Správnu odpoveď pošlite na mailovú adresu redakcia@beautywoman.sk do stredy 7. 8. 2019. Vo štvrtok 8. 8. 2019 vyžrebujeme jednu výherkyňu, ktorá dostane ľadvinku Fero Mikloško z limitovanej edície.


 

Patrí do vydania: 
Júl - August 2019