Luxusný butik Sisley Paris v Prahe

Po otvorení parížskeho butiku Maison Sisley v januári 2017 sa otvorili dvere luxusného butiku Sisley Paris v júni 2019 v Prahe. Priestor butiku sa rozprestiera na dvoch poschodiach. Ihneď ako vstúpite do butiku na Jachymovej ulici v srdci Prahy, ovládne vás atmosféra pokoja, okázalého luxusu a vaše oči sa upriamia na nádherný interiér a originálne dekorácie. Pražský butik bol navrhnutý tak, aby bol odrazom ducha značky, umeleckej a kultúrnej inšpirácie rodiny d´Ornano, ktorá prispela osobnými predmetmi, ktoré dopĺňajú diela dizajnérov inšpirovaných krásou a autentic­kosťou.

 

Na prízemí butiku nájdete kolekcie luxusnej pleťovej a dekoratívnej kozmetiky, vôní Sisley Paris a slnečnej kozmetiky Sisley. Všetko je pripravené v absolútnej dokonalosti.

 

Prízemie butiku otvárajú sklenené dvere, s rukoväťami zobrazujúcimi dva ženské profily vytvorené poľským sochárom Bronislavom Krzysztofom, ktorý so spoločnosťou Sisley spolupracuje už takmer 25 rokov. Steny vo farbe rímskej omietky, ktorú si vybrali Isabelle a Christine d´Ornano, doplňujú antracitové sivé leštené betónové podlahy, leštený bronz a nábytok Corian White, vytvorený architektonickým ateliérom Maison. Tri rôznorodé zóny prezentujú jednotlivé rady kozmetiky Sisley Paris – starostlivosť o pleť a telo, mejkap a nový rad starostlivosti o vlasy, Hair Rituel by Sisley. V zadnej časti miestnosti sa nachádza výhľad na schodisko, ktoré vedie do salóna s ošetrením. Dve trojmetrové žalúzie vytvorené umelkyňou Elzbietou Radziwill. Butik zdobia obrazy s farebnými kvetinovými vzormi, ktoré sa prelínajú s erbom rodiny d´Ornano s kultovnými ingredienciami Sisley, vrátane ginkgo biloby. Lampa na strope je od českého dizajnéra spoločnosti Lasvit, vyrobená z priesvitných kusov skla v jasných cukríkových farbách. A konečne vystavené parfumy, všetky vône Maison lemujú stenu oproti schodom. Pomaly vstupujeme do relaxačnej zóny, kde dominuje svietidlo, ktoré maľovala Elzbieta Radziwill. Na stene visí portrét Isabelle d´Ornano.

 

Relaxačná zóna – inštitút s ošetrením

Kozmetický salón ponúka dve ošetrujúce miestnosti na ošetrenie pleti tváre a tela. Ošetrenie je v ponuke pre každý vek a typ pleti, všetko pre wellness a krásu. Ošetrujúce rituály sú presne na mieru a cielené výsledky. Každé ošetrenie Sisley rieši špecifickú požiadavku – hydratáciu, výživu, rituál proti starnutiu pleti, regeneráciu, vitalitu, relaxáciu, ukľudnenie, chudnutie. Všetky ošetrenia sú vhodné pre ženy aj mužov. Isabelle d´Ornano navrhla pražský salón tak, ako Maison Sisley v Paríži, aby sa návštevníci cítili ako doma.

 

Ošetrujúce miestnosti sú mimoriadne pohodové a steny sú ozdobené ručne maľovanou tapetou. Stropy sú posiate listami gingko biloby.

 

Butik Sisley Paris v Prahe je otvorený počas týždňa od 10 do 19 hodiny, v sobotu od 10 do 18 hodiny.

Absolútnou novinkou tohto leta sú dva výnimočné prípravky v starostlivosti o pleť, Sisley Blur Expert High Deffinition make-up, ktorý dokonale vyhladí vašu pleť. Aplikujte Blur Expert na celú tvár pomocou kabuki štetca, alebo štetca na púder.

 

Super Stick Solaire Tinted Ambiance, 50+ UVA dokonale ochráni vašu pleť pri športe. Tyčinka je vodeodolná a chráni aj spotenú pleť.

Patrí do vydania