Ležérne oblečenie pre jeho potešenie

Ležérnym oblečením nepohrdne hádam nikto, pretože jeho prioritou je pohodlie. A to pri nosení oblečenia páni oceňujú asi najviac, tak im ho pomôžte spolu s nami vybrať. Šatník, v ktorom by nemali chýbať športové pánske polokošele, tričká, pánske mikiny a samozrejme rifle. V modernom trende a štýle, ktorý sa dá pekne zladiť s tým vaším.

Prežijete s ním leto v pohodlí

Leto je na odievanie v jednotlivých vrstvách menej náročné, no aj napriek tomu je niekedy problematické prežiť ho v pohodlí a štýlovo.

 

Športové pánske polokošele sú však pohodlné a zároveň vhodné na bežné denné nosenie aj do práce. Do business prostredia sa ale ani v lete nehodia krátke nohavice ani košele s krátkym rukávom. Vhodnejšie sú dlhé a vzdušné, napríklad bavlnené nohavice.

 

Vo voľnom čase sú samozrejme kraťasy vítané, najmä v kombinácií s tričkami a polokošeľami. Vyhnúť by sa ale páni mali syntetickým materiálom, ktoré na leto nie sú práve najideálnejšie a vyberať si bavlnené či ľanové oblečenie.

 

Ak chcete spolu pôsobiť štýlovo "žabky" si obujte akurát na kúpalisko, ale na bežné noseniu si vyberte priedušnú a pohodlnú obuv, napríklad plátenné topánky. Aj keď si leto žiada farby, nepreháňajte to a nekombinujte príliš veľa vzorov. Menej je niekedy viac.

 

Keď sa ochladí

Keď sa letné noci začnú ochladzovať treba outfit doplniť aj o pánske mikiny, ktoré zahrejú a sú už akousi klasikou ležérneho šatníka.  Ak by ste pre svojho milovaného radšej niečo elegantnejšie odporúčame športové sako, ktoré je vhodné na bežné nosenie a stále ho možno považovať za ležérny kúsok najmä v kombinácií s rifľami a tričkom s potlačou pre oživenie.

 

Keďže rifle sú jedným z najuniverzálnejších kúskov oblečenia, nosiť ich môžu s mikinou, sakom aj svetrom alebo tričkom s dlhým rukávom. Dôležité je, aby ste im vybrali také, ktoré kúsky oblečenia, ktoré im skutočne sadnú. Neformálny casual štýl môže mať mnoho podôb, základom je, aby ste mali po ruke obchod, v ktorom vám ponúknu tie najkvalitnejšie a originálne veci.

Patrí do vydania