S PSS bývajte a žite najlepšie, ako sa len dá

Niektoré banky rady reklamujú, že majú pre každého niečo. A tiež, že pod jednou strechou u nich nájdete všetko, čo potrebujete. Ak je to naozaj pravda, dá sa to povedať aj inak. Skúsme sa na to pozrieť očami klientov, ktorí si to „svoje“ našli v Prvej stavebnej sporiteľni.

Ivan (6 mesiacov) – zatiaľ ešte nevie o živote takmer nič, ale prezieraví rodičia mu už teraz uzatvorili zmluvu o stavebnom sporení Junior extra. Svoje vklady na nej, pri nulovom poplatku (do jedného roka), zhodnotia bezpečne a výhodne. A PSS mu na oplátku zabezpečí bezplatnú ochranu v podobe Extra istoty.

 

Martin a Milena (dvojičky, 12 rokov) – rodičia im práve teraz uzatvorili zmluvu o stavebnom sporení. Rozhodli sa, že im pripravia výhodný štart do dospelosti. Našťastie, na správne rozhodnutia nikdy nie je neskoro.

 

Marek (21) – onedlho končí vysokú školu a rád by si zaobstaral neveľký štartovací byt. Keďže je plánovací typ, bezplatné online stavebné Sporenie Lišiak je preňho ako stvorené.

 

Egon (39) a Viera (34) – bývajú v meste, ale radi by sa presťahovali niekam na vidiek. Túžia po bungalove blízko k prírode. Poistenie domu, ale aj zariadenia v ňom, je pre nich samozrejmosťou.

 

Viliam (27) a Silvia (25) – plánujú sobáš, časom aj deti, ale najprv si chcú zaobstarať spoločné bývanie. Ich cieľom je minimálne dvojizbový byt v tichej lokalite na predmestí. Využijú medziúver zabezpečený nehnuteľnosťou, ktorý im PSS poskytne aj bez predchádzajúceho sporenia.

 

Augustín (35) – spolu s ďalšími 33 rodinami – vďaka úveru na obnovu bytového domu od PSS teraz bývajú krajšie, zdravšie, bezpečnejšie a predovšetkým lacnejšie.

 

Viktor (45) – na budúci rok vydáva dcéru a pre mladú rodinku chce postaviť nadstavbu nad vlastným rodinným domom. Klasické dvojgeneračné bývanie. Už teraz vie, že využije medziúver, ktorý nebude musieť založiť nehnuteľnosťou.

 

Milada (51) – keď sa jej deti odsťahovali do vlastného, pustila sa do obnovy svojho bývania. Keďže si v PSS sporila od svojich 45 rokov, mala nárok na stavebný úver s priaznivým úrokom, ktorý sa nezmení počas celej doby splácania.

 

Egon (62) a Vivien (61) – už nie sú najmladší a preto si potrebovali upraviť svoje bývanie tak, aby vyhovovalo ich zmeneným fyzickým možnostiam a potrebám. Využili úver na vybavenie domácnosti. Potešilo ich, že ho nemuseli dokladovať bločkami ani faktúrami.

 

Čo majú všetci títo ľudia spoločné? Okrem toho, že si zabezpečili svoje prvé, nové či lepšie bývanie, prípadne sa na tento krok pripravujú, svoje zámery mohli, resp. môžu realizovať vďaka dlhodobo výhodnej ponuke jednej jedinej banky. Je ňou Prvá stavebná sporiteľňa.

 

Kedykoľvek a kdekoľvek

Nehanbite sa využiť aj špeciálne služby PSS. Napríklad online stavebné Sporenie Lišiak. Vďaka nemu bezplatne zhodnotíte svoje vklady a prostriedky máte kedykoľvek k dispozícii. Aktiváciou služby Moja PSS získate prehľad o svojich úveroch, mesačných splátkach i o sporení, ktoré ste si uzatvorili v PSS. A keď už budete hovoriť s obchodným zástupcom našej banky, pozhovárajte sa aj o prevencii nepredvídateľných udalostí a bezpečnosti. Dokáže vám sprostredkovať kvalitné poistenie vás, vašej domácnosti či vášho úveru.

 

Buďte zvedaví

Kontakty na obchodných zástupcov Prvej stavebnej sporiteľne nájdete na www.pss.sk alebo zavolajte na číslo 02/58 55 58 55. Ak sa vám nebude chcieť ísť za nimi, prídu oni za vami. Je ich takmer tisíc, takže každý klient si pohodlne nájde toho svojho.

Patrí do vydania