Najlepšie kongresovanie je v hoteli Alexander

Blíži sa koniec roka a to je vždy obdobie, kedy vrcholí sezóna kongresov, eventov, školení a predvianočných párty rôznych organizácií pre svojich zamestnancov a obchodných partnerov. K mimoriadne vhodným a obľúbeným zariadeniam, aké nemajú na východnom Slovensku obdobu, patrí luxusný štvorhviezdičkový kongresový hotel Alexander v Bardejovských kúpeľoch. Je nielen novou dominantou a vlajkovou loďou kúpeľov, ale aj synonymom prepojenia kongresov s relaxom a kúpeľnými procedúrami a trávením času v peknom historickom a prírodnom prostredí.

Hovorí ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková: ,,Plánujete kongres, konferenciu, prezentáciu, seminár, školenie, pracovné stretnutie, teambuilding či workshop? Novo zrekonštruovaný hotel Alexander **** umiestnený priamo v Bardejovských kúpeľoch je ideálnym miestom, kde môžete spojiť oddych so svojou  prácou.  Hotel ponúka priestory s kapacitou pre 300 osôb. Špičkové technické vybavenie kongresového centra, moderná kuchyňa, pekné prostredie, ústretový personál a dlhoročné skúsenosti v oblasti kongresovej turistiky zaručujú vysokú úroveň a komplexnosť poskytovaných služieb. Ponúkame možnosť výberu z viacerých miestností, ktorých kapacita je až  300 osôb, špičkové vybavenie, kvalitný personál, nádherné kúpeľné prostredie. Zabezpečíme aj coffee break, catering regionálnej alebo svetovej kuchyne, sprievodný program podľa požiadaviek, klimatizáciu, WIFI, zatemnenie a osvetlenie miestnosti.“

 

Dodáva, že okrem zázemia na pracovné záležitosti poskytuje hotel Alexander aj vlastné  hotelové wellness, ktoré je v prevádzke denne od 9.00 do 20.30 hod. Na jednom mieste sa nachádza všetko, čo potrebujete, aby ste zrelaxovali. Vo wellness nájdete whirlpool, fínsku a parnú saunu, ochladzovací bazén, prívalová sprcha, tropická a masážna sprcha, tepidárium, fitness. Môžete využiť aj ponuku masáží.

 

Hotel Alexander je prepojený spojovacou chodbou s hotelom Ozón, kde sú k dispozícii rozšírené wellness služby v tamojšom wellness spa s vodným a saunovým svetom, ktorý je pre hostí Alexandra voľne prístupný. Je to najatraktívnejšie zariadenie kúpeľov. Vodný svet tvorí rekreačný a kľudový bazén s atrakciami, ako sú vodná čaša, vodné delo, hydromasážne trysky, dnová perlička, rúrkové ležadlo, sedacia lavica so vzduchom, protiprúd, podhladinové LED osvetlenie zabudované do stien bazéna, ale tiež detský bazén s atrakciami. Saunový svet tvoria sauny ako suchá, parná, bylinková a súčasťou je aj jednostupňová infrasauna, tepidárium, Kneippov šľapací kúpeľ, ľadové vedro, prívalová sprcha, tropická a masážna sprcha.

 

Užite si aj vy wellnes a rekondičné pobyty v Bardejovských kúpeľoch, výlety do mesta UNESCO – Bardejova a jeho okolia, alebo do blízkeho Poľska. Vychutnajte si kúpanie, relax, procedúry, lyžovačku, galavečery, živú hudbu, kulinárske špeciality, gurmánske lahôdky, ochutnávky a konzumácie vín a množstvo ďalších akcií pripravených na mieru. To všetko v jedinečnom prírodnom prostredí, v oáze kľudu a čistého vzduchu plného kyslíka. V hoteli Alexander, nazvanom po ruskom cárovi Alexandrovi, ktorý Bardejovské kúpele kedysi navštívil, nájdete vynikajúcu kuchyňu a bohaté možnosti strávenia voľného času

 

,,Podniky na Slovensku trpia nedostatkom pracovníkov a stoja pred problémom ako si udržať terajších zamestnancov. Jednou z najmodernejších foriem motivácie a odmeňovania zamestnancov, manažérov, obchodných partnerov, spolupracovníkov či top klientov, je incentívna turistika. Táto netradičná forma prináša netradičné zážitky, motivuje a stimuluje  k lepším výkonom. Odráža sa aj na zvýšení lojálnosti a výkonnosti, na konečnom hospodárskom výsledku a stabilite firmy. Vieme zákazníkom ušiť atraktívne programy na mieru za najlepšiu možnú cenu. Využite jedinečnosť tejto ideálnej kongresovej destinácie v Bardejovských kúpeľoch pre firmy a organizácie predovšetkým z Prešovského a Košického kraja,“ uzatvára T.Šatanková.

 

Okrem masových akcií ako sú kongresy ponúka hotel Alexander aj individuálne  a rodinné pobyty. V období od 1.10.2018 – 16.12.2018 je v ponuke JESENNÝ wellness pobyt v hoteli Alexander. Pobyt pre 2 osoby (1/2 izba) stojí pri nástupných dňoch na pobyt štvrtok, piatok alebo sobota 268 €/2 noci alebo 390 €/3 noci. Počas týždňa (nástupný deň na pobyt je nedeľa, pondelok, utorok alebo streda) stojí 256 €/2 noci alebo 366 €/3 noci.

 

Bardejovské kúpele ponúkajú veľa možností využitia voľného času. Pre milovníkov športu je tu 6 tenisových kurtov, squashové ihrisko, bowling bar, petang, minigolf, požičovňa bicyklov.  Okolie Bardejovských kúpeľov sa za posledné dva roky stalo atraktívnou lokalitou pre cykloturistov, bežcov i peších turistov. Dĺžka vybudovaných a udržiavaných, navzájom prepojených piatich trás dosahuje spolu viac ako 8 km. Tvoria ju tri liečivé singletracky –Lekársky, Napoleon a Čerešenka, Kyslíková cesta Mihaľov - Bardejov a Kyslíková dráha v Bardejovských kúpeľoch. Všetky trasy sú už plne funkčné, označené a v súčasnosti už využívané verejnosťou pre cykloturistiku, cvičenia, pešie túry a prechádzky.

 

Ak sa návštevníkom nechce športovať, ani kúpať, majú k dispozícii aj kino a reštaurácie, či skanzen – múzeum ľudovej architektúry. Bardejovské kúpele vedia zabezpečiť pre hostí aj výlety so sprievodcom do jedného z najkrajších miest Slovenska – Bardejova a blízkeho okolia. Pozrieť si môžu Radničné námestie, ktoré je najvzácnejšou časťou mesta s krásnymi gotickými meštianskymi domami, Bazilikou minor Sv. Egídia – gotickou trojloďovou bazilikou a bývalou Mestskou radnicou, ktorá je prvou stavbou renesancie na území Slovenska.

 

Obľúbený je aj Lesnícky náučný chodník ČIERNA MLÁKA v Bardejovských Kúpeľoch a tamojší Skanzen - Múzeum ľudovej architektúry. Príjemným cieľom výletov je aj agroturistické zariadenie v Stebníckej Hute Slnečný Majer a Zborov. Z Bardejovských Kúpeľov cez Zborovský hrad je vybudovaný okružný náučný chodník.

Milovníci vojenskej histórie môžu navštíviť Vojenské múzeum vo Svidníku, kde sú autentické fotografie z bojov, osobné pamiatky, rôzne druhy zbraní a nálezy z bojísk o Dukliansky priesmyk. K najnavštevovanejším miestam regiónu severovýchodného Slovenska patrí Pamätník na Dukle. Pripomína Karpatsko-dukliansku vojenskú operáciu z jesene 1944.

 

Do Bardejovských kúpeľov je z Prešova len 40 minút (cca 40 km), z Košíc 1 hodina (78 km), z Popradu 90 minút (100 km). 

 

Viac informácií na: www.kupele-bj.sk

Centrálne rezervačné oddelenie: tel.: 054/477 4470 (4450,4440,4500), e-mail: rezervacie@kupele-bj.sk, marketing@kupele-bj.sk

Patrí do vydania