Varené víno a čarovné prostredie na vianočnom Late Night Shoppingu 8. novembra v McArthurGlen Designer Outlet Parndorf

S dlhým nákupným dňom až do 21:00 odštartuje 8.novembra McArthurGlen Designer Outlet Parndorf tohtoročnú sviatočnú sezónu. Tento rok pozýva najväčší dizajnérsky outlet v strednej Európe zákazníkov na vianočné nákupy so zľavami až do výšky 80 % a výnimočnou atmosférou. Útulný vianočný trh so slávnostne zdobenými drevenými stánkami čaká na všetkých návštevníkov.

Začiatok vianočného obdobia, otváracie hodiny až do 21:00, skvelé zľavy do výšky 80% a charita s VIP hosťami pre nadáciu Licht ins Dunkel Burgenland

 

Atmosféra pre celú rodinu

Pôsobivý vianočný stromček, žiarivé rozprávkové svetlá a zimné dekorácie vytvoria na vianočnom trhu kúzelnú atmosféru. Okrem nákupov ponúka klzisko ideálnu zábavu pre návštevníkov, ktorí chcú vyskúšať svoje curlingové zručnosti. Aj pre deti má centrum veľa čo ponúknuť: kým rodičia v pokoji nakúpia, môžu malí hostia zdobiť perníky a vyrábať vianočné ozdoby a dekorácie. Food Trucky zas ponúknu kulinárske delikatesy pre potešenie všetkých gurmánov.

 

Zimné snímky

Dobrú náladu a hudobný podmaz vytvoria obľúbené kapely Sci-Fidelity-Orchestra, Jazzophoniker a tanečná skupina DMC Crew so svojimi živými vstupmi. Nezabudnite si spraviť fotku na obrovských vianočných saniach rovno v centre nákupov!

 

VIP Charita pre nadáciu Licht ins Dunkel Burgenland

Tento rok sa vianočný Late Night Shopping sa opäť zameriava na dobrú vec. McArthurGlen Designer Parndorf venuje nadácii Licht ins Dunkel šek vo výške 10 000 eur. „Pomocou nášho daru podporujeme dôležité charitatívne projekty, pretože vianoce a charita sú pre nás spojené. Pre nás nie je nič krajšie, ako oficiálne privítať Vianoce s naším Late Night Shoppingom a naladiť sa spoločne na nadchádzajúce sviatky“, hovorí Mario Schwann, riaditeľ McArthurGlen Designer Outlet Parndorf.

 

Spracovala/Daniela Drábová
Foto/Design Outlet Parndorf

 

Patrí do vydania