Čím je výnimočný a prečo si vybrať Exisport?

Značiek a predajní ponúkajúcich športové oblečenie a potreby je neúrekom a tak si môžete vybrať presne to, čo vyhovuje vašim potrebám. Ale prečo by ste si mali vybrať práve Exisport a jeho značku Authority?

Exisport je pre každého

Predajne Exisport nájdete po celom Slovenku, predovšetkým vo väčších, ale aj menších mestách.  V každej jednej z nich nájdete športové oblečenie popredných značiek vrátane vlastnej značky Authority.

 

V Exisport si vyberú muži, ženy aj deti a pokiaľ nemáte v blízkosti predajňu môžete využiť nákup online v eshope Exisport.  Športové oblečenie tejto značky je teda dostupné pre každého. Okrem toho sa môžete tešiť aj na sezóne výpredaje a rôzne akcie, ktorých je tu neustále a každú jednu sezónu naozaj dosť.

 

Značka Authority založená na Slovensku

Ako sme už spomínali, Exisport je výnimočný aj vďaka svojej značke športového oblečenie Authority, ktorá vznikla na Slovensku. Konkrétne v roku 2007 s cieľom priniesť vám funkčné, štýlové oblečenie do prírody, ktoré bude aj cenovo dostupné.

 

Ako to už býva, s časom pribúdali aj skúsenosti, inovácie a nové technológie, vďaka čomu sa oblečenie Authority neustále vylepšuje. A samozrejme v ničom nezaostáva ani dizajn tohto športového oblečenia, hlavne v prípade radu toho módneho. Exisport spoločne s Authority tak prináša jedinečné a cenovo dostupné športové oblečenie pre pánov, dámy aj deti.

 

Športové oblečenie, ktoré zaujme vzhľadom a funkčnosťou

V predajniach Exisport si môžete vybrať oblečenie na letné aj zimné športové aktivity. Tričká, košele, mikiny, bundy, nohavice, sukne, súpravy, overaly, plavky, spodná bielizeň, termoprádlo aj doplnky vás očaria najskôr svojim vzhľadom a následne aj svojimi vlastnosťami a materiálom. 

 

Authority vás vybaví aj na lyžovačku, a to kvalitným termo oblečením, lyžiarskymi nohavicami a bundami. Užijete si ju ale aj v lete ponukou plaviek, sandálov, tričiek či šortiek. Jednoducho spoločník na všetky príležitosti.

 

Technológie a materiály Authority

Pri športových aktivitách, turistike a outdoorových aktivitách je dôležitá nie len pevná vôľa a odhodlanie, ale aj to, čo máte aktuálne na sebe. Športové oblečenie by malo byť  pohodlné a funkčné. A presne také je Authority. 

 

Čím vás ešte osloví

K základným a dôležitým vlastnostiam patrí aj priedušnosť, nepremokavosť a vodeodolnosť. Priedušnosť je nevyhnutná, aby bolo možné odviesť pot od tela. Čím je hodnota priedušnosti vyššia, tým lepšie, pretože sa budete menej potiť. 

 

Nepremokavosť zasa určuje odolnosť materiálu voči vode, resp. jej prepúšťaniu.  Väčšina oblečenia Authority má hodnotu nepremokavosti 5 mm, čo zodpovedá výške vodného stĺpca pri daždi s vetrom.

 

Nepremokavosť si ale nemýľte s vodeodolnosťou. Vodeodolné oblečenie je impregnované a vďaka tomu nenasiakne vodou pri daždi.  Táto schopnosť sa ale postupne znižuje hlavne ak oblečenie často periete.

 

Vodeodolnosť sa ale dá obnoviť použitím impregnačného spreja a pod. Materiály a technológie sú volené aj podľa toho, na aký účel je oblečenie Authority určené. Napríklad zimné bundy sú vybavené snežným pásom, ktorý vás ochráni pred snehom a vetrom a lykrovým pásom, vďaka ktorému lepšie priľnú rukavice k vetrovke.

 

Keďže by ste ale tieto špecifické vlastnosti na oblečení v bežnom obchode určite hľadali veľmi dlho a ťažko, vaše kroky alebo kliky by preto mali smerovať rozhodne len na Exisport. Je to tá najlepšia možnosť a správna voľba. Vyskúšajte.

Patrí do vydania