Doprajte si zážitok, na ktorý budete ešte veľmi dlho spomínať

Leto je charakteristické vysokými teplotami. Neraz sa však chceme schladiť v mori, ísť niekam do tieňa, poprípade sa vybrať na vysokohorskú turistiku. Ak však túžite zažiť niečo iné, dáme vám zopár tipov, ktoré rozhodne budú stáť za to.

Relax v prírode

Slovensko má mnoho krásnych miest, ktoré keby máte navštíviť všetky, nemáte šancu to stihnúť v priebehu tohto leta. Cez letné mesiace je krásna najmä príroda. Otvára sa sezóna, môžete vidieť naživo zvieratá žijúce v prírode a okrem toho si môžete vychutnať aj krásne výhľady na okolie. Nielenže uvidíte naozaj prenádherné miesta a nadýchate sa čerstvého vzduchu, spravíte aj niečo pre svoje telo. Schudnete, a to aj bez toho, aby ste hodiny trávili v posilňovni a pomáhali si užitočnou mobilnou aplikáciou.

 

Tour de France

Lákalo vás pozrieť si na vlastné oči Petra Sagana v akcii? Pokojne si zaplaťte zájazd na Tour de France. Tour de France sa pomaly, ale isto začne, preto ak chcete ísť, nešpekulujte a zajednávajte čím skôr, aby ste neskôr neoľutovali, že vaše zaváhanie vás pripravilo o šancu vidieť cyklistickú elitu.

 

UV showKeď sa zúčastníte svetelnej UV show, čaká vás famózna hudba, ladné pohyby, skvelé kostýmy a masky. Takýto zážitok bude stáť rozhodne za to. Stačí sa vopred poinformovať, čo všetko môžete očakávať. Uvidíte, že vás to nadchne a takýto zážitok budete odporúčať aj svojim známym.

Patrí do vydania