Krásna aj s pribúdajúcimi rokmi

Väčšina žien rieši svoj vzhľad už v puberte. Ťažšie znášajú, že sa im na pleti objavuje hnisajúce akné, že majú pehy, že majú inú farbu vlasov, ako by chceli. Každá žena je svojim spôsobom jedinečná. Na každej žene sa inak prejavuje starnutie. Môže za to najmä genetická predispozícia, ktorú ženám odovzdávajú ich rodičia. Ak ale chcete byť krásna aj s pribúdajúcimi rokmi, poradíme vám zopár skvelých spôsobov, ako tento výsledok dosiahnuť, a to aj bez pomoci plastických chirurgov.

Pitný režim

V prvom rade nesmiete zanedbávať pitný režim. Denne by mal dospelý človek vypiť minimálne štyri litre tekutín. Nerátajte však do toho kávu, alkohol a energetické nápoje. Keď budete pravidelne dodržiavať pitný režim, vaše telo sa vám odvďačí. Hovorí sa, že tie ženy, ktoré nepili pravidelne, trpeli viacerými chorobami a všimli si, že ich pleť viditeľne starne skôr, ako iným ženám.

 

Občas keď si popritom spravíte peeling na tvár, odstránite nedokonalosti pleti a budete vyzerať mladšie.

 

Pozitívna nálada

Aj nálada sa môže odzrkadliť na vašej pleti, na vašom výzore. Odporúčame vám usmievať sa, nech už ste kdekoľvek. Pozitívne myslenie lieči vašu dušu, prináša vám radosť a spomaľuje starnutie. Porovnajte si ženy, ktoré chodia neustále smutné, myslia negatívne a uzatvárajú sa do seba a ženy, ktoré sú pozitívne naladené pri akejkoľvek príležitosti a neboja sa vyskúšať aj chatovanie na erotickej zoznamke (samozrejme, ak nemajú partnera). Vidíte ten rozdiel?

 

Výber vhodného oblečenia

Väčšina žien, ktorá nie je spokojná so starnutím, si ani len neuvedomuje, že správny výber oufitu dokáže urobiť divy. Pokojne sa skontaktujte s kamarátkou, ktorá vás dobre pozná a bude vám vedieť poradiť, aké oblečenie vyberať, aby ste o pár rokov viditeľne omladli. Niekedy nestačí vymeniť staré hodiny za luxusné a kvalitné dámske hodinky. Niekedy budete potrebovať väčšie zmeny.

Patrí do vydania