Osláviť významnú udalosť môžete aj na záhradke

Oslava významnej udalosti v rodine, či už sú to narodeniny, meniny, narodenie dieťaťa, zlatá svadba alebo iný typ oslavy, chceme prežiť príjemne, bez stresu v kruhu svojej rodiny. Častokrát, ba takmer vždy, sa vie niečo pokaziť. Niečo, čo nie sme schopní okamžite prijať a následne to ovplyvní našu náladu a oslavu si do sýtosti neužijeme.

Viac priestoru

Keď už ale prišla jar, prečo teda nevyužiť peknejšie počasie na oslavu na záhradke? Spojíte príjemné z užitočným. Zabehnete pizza pec, poprípade si upečiete mäsko alebo špekáčiky na záhradnom grile. A ešte k tomu si užijete spoločnosť rodiny a priateľov. Tí, ktorí majú nejaký sviatok cez letné mesiace, môžu byť radi, pretože na záhradu môžu pozvať podstatne viac ľudí, ako do svojej obývačky. V prvom rade, v obývačke by ste mali vydýchaný vzduch, takže prakticky neustále by ste museli otvárať plastové okná. Po druhé, kam by ste usadili všetkých svojich hostí? Sedacia súprava by určite nestačila a nosiť jedálenské stoličky do obývačky by nebolo celkom dobré. Záhrada vám poskytne viac priestoru, preto neváhajte a najbližšiu významnú udalosť presuňte na ňu.

 

To, pod čo sa môžete schovať v prípade nepriaznivého počasia

V prípade nepriaznivého počasia môžete využiť skladací stan, pod ktorý sa zmestia všetci vaši hostia. Predpovedať počasie jednoducho nedokážete, preto je lepšie, keď budete na toto pripravení a skladací stan budete mať už bokom rozložený, poprípade poprosíte niekoho z hostí, aby vám ho pomohol postaviť, ak sa počasie pokazí.

 

Ochráni aj pred slnkom

Skladací stan môžete využiť aj v prípade, ak bude príliš horúco. Síce naň nenasadíte užitočné sieťky proti hmyzu, ochráni vás ale pred priamym slnkom. To ocenia najmä hostia, ktorým vadí priame slnečné žiarenie, poprípade sú na slnko alergickí. Oslávte významnú udalosť na záhrade. Väčšina z nás trávi väčšinu dňa v práci a na prírodu si nájdu málokedy čas. Prečo teda nevyužiť vonkajšie priestory na rodinnú oslavu?

Patrí do vydania