Očarujúca v spoločnosti

Každá žena chce vyzerať očarujúco v spoločnosti. Potrebuje počuť komplimenty nielen od mužov, ale prekvapivo aj od prítomných žien. Preto sa niet čo čudovať, že niektoré ženy chodia nalíčené aj vtedy, keď idú vyniesť smeti. Veď čo ak by náhodou stretli nejakú kamarátku! Ak chcete vyzerať krásne a nechcete zároveň spôsobiť rozruch, skúste sa riadiť našimi radami.

Nič vyzývavé

Ak chcete očariť spoločnosť a zároveň nepobúriť, vyberajte si zo šatníka dámske oblečenie, ktoré nie je vyzývavé. Keď idete napríklad do divadla alebo na rodinnú oslavu, určite si budete obliekať elegantné šaty. Dávajte si však pozor, aby vám spodné prádlo spod elegantných šiat nepresvitalo. Všímajte si, či elegantné šaty, ktoré si budete kupovať, majú podšívku a spodničku. Určite by ste neboli rada, keby vám namiesto pochvaly ľudia uštedrili prekvapivý úškrn.

 

Výber šperkov

Nič ale nepokazíte ani tým, keď si zvolíte ležérnejší štýl. Svoj outfit ale vždy prispôsobujte príležitosti. V pohodlných džínsoch a vtipnom dámskom tričku by ste napríklad v divadle rozhodne nezapadli. K elegantným šatám, poprípade nohavicovému kostýmu si dôkladne vyberajte zo šperkovnice náušnice, náramky, ale aj prstene. Očariť môžete náušnicami s jedným centrálnym diamantom, ktoré už z diaľky budú vyzerať luxusne. Pozor však na to, aby ste to s luxusnými šperkami príliš nepreháňali. Ak si dáte výrazne náušnice, potom si nemusíte dávať výrazný náhrdelník. Opäť raz platí, že menej je niekedy viac.

 

Obuv

Čo sa týka obuvi, nič nepokazíte ani tým, keď si k elegantnému oblečenie dáte mokasíny, poprípade poltopánky. Ak zrovna neobľubujete dámske lodičky na vysokom podpätku, môžete si ísť kúpiť dámske lodičky s nižším opätkom. Obúvajte si vždy to, v čom sa cítite dobre. Nepreháňajte to však. Nekombinujte nekombinovateľné.

Patrí do vydania