Chcete zorganizovať firemný míting? Pomôžeme vám nájsť miesto

Na Slovensku máme množstvo kongresových hotelov, ktoré dokážu poskytnúť kapacitne veľké priestory. Kvalita služieb ale nie je na takej úrovni, ako by niektorí majitelia firiem očakávali. Skúste sa pozrieť na hotel Galileo. Možno je to práve ten hotel, v ktorom zorganizujete najbližší míting.

Čo ponúka hotel Galileo?

Hotel Galileo disponuje troma klimatizovanými mítingovými miestnosťami s kapacitou až 50 ľudí. Paralelne môžu bežať tri mítingy pre 80 ľudí rozdelených do troch mítingových miestností. Hotel Galileo disponuje reštauráciou, ktorá vám aj počas mítingu zabezpečí gastronomické služby.

 

Kuchyňa v hoteli Galileo je bohatá na množstvo pochúťok. Neobávajte sa toho, že počas trvania mítingu budete musieť jesť sucháre, ktoré ste si doniesli z domu. Samozrejme, môžete si so sebou vziať pochúťku, ktorá vás nabije energiou. Ale načo, keď budete mať o seba postarané?

 

Žilinu vyhľadáva množstvo podnikateľov vďaka jej dobrej polohe. Dostanete sa do nej z Poľska, z Čiech ale aj z každého kúta Slovenska. Problematický je len úsek Strečno. O ubytovanie sa vôbec nemusíte báť. Rezerváciou zasadacích priestorov môžete získať zľavu aj na ubytovanie priamo v hoteli. Hotel Galileo ponúka plne vybavené izby s novým nábytkom a pohodlnou posteľou.

 

Príprava na míting

Prípravu na míting určite nepodceňte. Zapojte do služby svoju tlačiareň s najlepším tonerom HP CF283A. Ak si nie ste isté, čo všetko potrebujete, informujte sa. Organizácia mítingu je diametrálne odlišná ako organizácia rodinnej oslavy.

 

Sústreďte sa

Chýba vám ešte niečo? Pospisujte si všetko, čo potrebujete a čo už máte nachystané. Obvolajte všetkých svojich zamestnancov, rozdeľte im úlohy a rezervujte ubytovanie v hoteli. Snažte sa nezabudnúť na nič. Nikto sa vám nebude posmievať, že so sebou nosíte zápisníček a vyškrtávate z neho to, čo už máte. Sústreďte sa na to, čo robíte, aby ste nepochybili. Niekedy aj maličká chybička môže pokaziť priebeh mítingu. Majte po ruke mobil. V prípade ak by vás niekto zháňal, budete okamžite k dispozícii. Pre istotu si na mobil radšej nasaďte tvrdené sklo. Alebo chcete naháňať súčiastky mobilu po zemi?

 

Na firemný míting si jednoznačne vyberte Žilinu, konkrétne hotel Galileo. Verte, že po absolvovaní prvého mítingu budete mať jasné, kde v budúcnosti zorganizujete ďalší míting.

Patrí do vydania