Originálne svadobné darčeky

Blížiaca sa svadobná sezóna zamestnáva mnohé páriky, ktoré sa rozhodli povedať si ešte tento rok áno. Nielen príprava a samotný priebeh svadby vám môže priniesť vrásky na čele. Aj samotný výber darčeka vie zabrať veľa času, priniesť kopu nervov a nakoniec aj tak výsledok nebude stáť za to. Ak ste zúfalé a hľadáte niečo originálne pre kamarátov, ktorí sa rozhodli vziať, skúste sa nechať inšpirovať. Uvidíte, že sú to skvelé nápady.

Kúpte pekný svadobný album

Svadba je neodmysliteľne spätá s veľkým počtom fotiek. Niektorí svadobní fotografi vedia zabezpečiť krásne svadobné albumy, ale podaktorí nie. Ak nechcete, aby vaši kamaráti mali fotky len v obálkach schované v poličke, kúpte im šikovné albumy určené len na svadobné fotografie. Vytvorte im miesto na ich spomienky. Podaktoré svadobné albumy nevydržia nápor rokov, ale podaktoré áno. Preto neváhajte prekutrať všetky možné e-shopy a uvidíte, že výber dobrých albumov je naozaj široký. Vyberte originalitu pre svojich kamarátov. Uvidíte, že ich nadšenie bude naozaj veľké.

 

Vtipné tričká s potlačou

Dosť originálnym darčekom pre novomanželov sú aj pekné tematické tričká s potlačou. Určite viete, že práve takýmto tipom darčeka novomanželov prekvapíte a zároveň rozosmejete. Skúste sa vyhnúť nákupu drahého kuchynského riadu a radšej voľte takýto typ darčeka. Práve takýto darček sa vryje do pamäti! Chcete byť iní? Skúste vyberať práve takéto darčeky. Nemusíte si kupovať vtipné tričko. Máte možnosť si ho aj sami navrhnúť. Práve takáto možnosť sa určite neodmieta, nemyslíte?

 

Vytlačiť fotografiu a dať zarámovať

Nielen svadobné albumy sú pekné darčeky. Vedeli ste o tom, že ďalší skvelý typ na darček môže byť zarámovaná fotografia? Dajte vyvolať peknú fotografiu páriku, ak máte a zarámujte ju. Ak sa obávate, že nekúpite vhodný rozmer rámu na obraz, nezúfajte. Dajú sa zohnať naozaj šikovné rámy, ktoré budú vhodné nielen na svadobné fotografie.

 

Pripravte pre svadobčanov naozaj originálny darček. Nezaostávajte za ostatnými hosťami.

Patrí do vydania