Centrálna Klubovňa a HC SLOVAN Bratislava sa dohodli na úzkej spolupráci

HC SLOVAN Bratislava a novootvorená piváreň Centrálna Klubovňa na Trnavskom Mýte v Bratislave sa dohodli na vzájomnom veľkorysom partnerstve. Centrálna Klubovňa sa od novej sezóny stane novou oficiálnou klubovňou pre fanúšikov HC SLOVAN, v ktorej budú môcť sledovať priame prenosy zápasov Slovana v KHL. Okrem toho sa Slovan a Centrálna Klubovňa dohodli na celom rade vzájomných aktivít priamo na zimnom štadióne, ako aj v samotnej pivárni, ktoré prinesú priaznivcom “belasých” rôzne benefity, zľavy, darčeky a zážitky.

 


 

Centrálna Klubovňa je otvorená od polovice marca tohto roku, keď zažila veľkolepú otváraciu party s bohatým programom, ktorého súčasťou bol koncert skupiny HEX, skvelé pivné dobroty a výborné čerstvé tankové pivo Zlatý Bažant, ako aj rôzne súťaže o darčekové predmety, vrátane klubových suvenírov HC SLOVAN. Pre Centrálnu Klubovňu je od samého začiatku charakteristické, že svojou architektúrou a riešením interiérov citlivo reflektuje atmosféru bratislavskej mestskej časti Nové Mesto a štvrte Tehelné pole, v ktorej sa nachádza. Práve preto šport - vrátane ľadového hokeja - ktorý je jedinečným historickým dedičstvom, ale aj atraktívnou súčasnosťou Tehelného poľa, je v Centrálnej Klubovni všadeprítomný, či už svojou výzdobou alebo veľkými plátnami určenými na live prenosy. HC SLOVAN má dokonca od prvých dní v Centrálnej Klubovni svoj vlastný fanúšikovský box, ktorého výzdobu tvoria autentické hokejové predmety darované Klubovni klubom.

 

 

Od začiatku novej sezóny sa môžu fanúšikovia hokeja a Slovana zvlášť tešiť aj na rôzne aktivity vyplývajúce z partnerstva s Centrálnou Klubovňou, napr. zľavové poukážky do Klubovne za každý hattrick hráča Slovana, male pivo zadarmo za každé domáce víťazstvo Slovana v KHL, žrebovanie vstupeniek, ap. Slovan bude mať v jedálnom lístku Klubovne dokonca svoje menu – Slovan Kombo – a vybraní barmani a čašníci budú počas zápasov obsluhovať hostí v autentických dresoch bratislavského účastníka KHL. Naopak, Centrálna Klubovňa bude v SLOVNAFT Arene disponovať dvomi stabilnými sedadlami na každý domáci zápas, ktoré daruje svojim hosťom. Kompletný zoznam vzájomných aktivít zverejnia obaja partneri niekoľko dní pred otváracím zápasom novej sezóny KHL, ktorým bude súboj “belasých” proti vlaňajšiemu “čiernemu koňovi” súťaže – Medveščaku Záhreb- vo štvrtok 4. septembra.

 

 

 

Patrí do vydania