ABSOLUE L‘EXTRAIT od Lancôme - Dokonalý rituál na regeneráciu pleti

Značku Lancôme založil už v roku 1935 francúzsky vizionár Armand Petitjean. Legendárne kozmetické prípravky používajú ženy na celom svete. Vedeckí pracovníci Lancôme sa sústredili na výskum dermálnych kmeňových buniek, ktoré predstavujú nový zdroj prirodzenej regenerácie. Ďalšou novou kapitolou je výskum modernej biológie rastlín, v ktorom sa zameriavajú na obdivuhodnú regeneračnú schopnosť kmeňových buniek. Lancôme ako prvý na svete získava kmeňové bunky ruže Lancôme, najkomplexnejšiu regeneračnú aktívnu látku na svete.

 

 

Zázračný pleťový krém skutočne existuje

Absolue L’Extrait je dokonalý regeneračný elixír-krém. Prvý koncentrát kmeňových buniek ruže Lancôme, ktorý dokáže stimulovať ľudské kmeňové bunky pokožky. Je to najvzácnejší krém značky Lancôme a nepochybne ten najúčinnejší, aký sa kedy podarilo vedcom Lancôme vyvinúť. Je zázračný. Krém má príjemnú vôňu ruží, je ľahký na dotyk, ale zároveň hutný a výdatný. Hustá emulzia sa pri dotyku s pokožkou mení na krémový elixír, ktorý sa okamžite vstrebáva do pokožky a na povrchu zanecháva hodvábny, výživný a luxusný závoj. Krém sa aplikuje pomocou exkluzívnej masážnej tyčinky, ktorá je navrhnutá tak, aby pri aplikácii maximálne podporila účinky Absolue L’Extrait. Čierna strana je určená na nanášanie krémového elixíru, zlatá strana je určená na masáž elixíru do pokožky.

 

Oči ako po výdatnom nočnom spánku

Elixír-krém vhodne dopĺňa Absolue L’Extrait Regenerating Ultimate Eye Contour Ritual. Dokonalý rituál na regeneráciu očného okolia.Tento ušľachtilý, hodvábne jemný ružový balzam sa v spojení s pokožkou mení na veľmi ľahký elixír. Očné kontúry získavajú okamžitú sviežosť ako po výdatnom nočnom spánku. Originálny aplikátor v tvare okvetného lístka ruže bol špeciálne vyvinutý na jemnú pleť v očnom okolí.

 

Krémy sú dostupné na Slovensku exkluzívne v parfumériách Marionnaud Aupark Bratislava a Avion Bratislava od marca 2014. Absolue L´Extrait elixír-krém, 300 eur. Regeneračný očný balzam-elixír Absolue L’Extrait, 320 eur.

 


Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania