Dobre načasovaný NEW YORK

Hlavné mesto sveta, Big Apple, kozmopolitná metropola. Žiadne iné mesto vám neponúkne to, čo New York. Newyorčania sú hrdí na to, že majú najkrajšiu vianočnú výzdobu, najkrajší silvestrovský ohňostroj a najlepšie obchody. Mesto s neutíchajúcim nočným životom a atmosférou, ktorá vás absolútne pohltí, sľubuje nezabudnuteľné zážitky.

 

 

Pri výstupe na Empire State Building budete mať Manhattan ako na dlani:

Centrum svetového finančníctva Wall Street, kde denne mení majiteľov 35 miliárd dolárov, večný oheň na pamiatku 11. septembra, impozantná panoráma Brooklyn Bridge, kedysi priemyselné a dnes výsostne umelecké SoHo, Múzejná míľa s Metropolitným múzeom, Times Square v žiari megareklám, za ktoré sú renomované značky ochotné zaplatiť najvyššie ceny na svete.

 

Vianoce, silvester, nákupy

 

 

Musíte vidieť:

* Niektorý z muzikálov na Broadwayi, vyskúšať klzisko pod gigantickým vianočným stromom vedľa Rockefellerovho centra a v niektorom zo štýlových barov si dať pravý manhattan.

 

* Jedinečnú predvianočnú návštevu New Yorku, oslavu Silvestra na Times Square a novoročné výpredaje, ktoré elektrizujú všetky shoppoholičky.

 

* Na najväčší obchodný dom Macy´s na svete si rezervujte celý deň. V 11-poschodovej budove na Herald Square nájdete všetko, na čo si len spomeniete.

 

* Nevynechajte ani nákupný raj Century 21th so záplavou značkového oblečenia za diskontné ceny. Parfumy, kozmetika, doplnky, topánky, dámske, pánske aj detské oblečenie, športové potreby.

 

* Manhattan 22 s ponukou značkového oblečenia všetkých módnych tvorcov za polovičné i štvrtinové ceny, 5. avenue a známe módne adresy East Village a Lower East Side.

 

 

 

Viac na www.ruefa.sk , mobil 0903 557 585, ruefa@ruefa.sk

 

 

 

Patrí do vydania