Vita Liberata – zdravé opálenie na počkanie

Kto by v lete netúžil oslňovať okolie krásnym bronzovým opálením? Bronzové telá sa zdajú štíhlejšie, zdravšie a krajšie. No intenzívne opaľovanie na slnku alebo v soláriu pleť vysušuje, urýchľuje jej starnutie a môže ohroziť i zdravie. Napriek tomu môžete byť hnedá na počkanie – rýchlo a bezpečne! Stačí siahnuť po produktoch írskej značky VITA LIBERATA, ktoré si obľúbila aj speváčka Monika Bagárová a nájdete ich exkluzívne v parfumériách Marionnaud.

 

VITA LIBERATA, svetová jednotka v zdravom opaľovaní, exkluzívne dostupná iba v sieti parfumérií Marionnaud, to sú samoopaľovacie produkty na profesionálne nástreky i na domáce použitie. Ich aplikácia je ľahká a výsledok zaručený. Všetky produkty majú prevažne prírodné zloženie, pracujú s organickou zložkou DHA, sú netoxické, bez parabénov aj alkoholu. Sú tiež neparfumované, teda sa nemusíte obávať typického zápachu klasických samoopaľovacích prípravkov. Okrem perfektného efektu opálenia pokožku šetrne, ale účinne ošetrujú a hydratujú. Produkty VITA LIBERATA sú vhodné aj na ten najcitlivejší typ pleti, takže pekné opálenie si môžu dovoliť aj tehotné ženy či ľudia so slnečnou alergiou.

 

Vita Liberata Rich Silken Chocolate, bestseller. Pokožku „opaľuje“ ihneď počas aplikácie, zanecháva ju hladkú a bronzovo žiarivú. Opálenie ďalej tmavne 4 – 6 hodín. Pokožka je výborne hydratovaná, rovnomerne hnedá. Vďaka kyseline hyalurónovej je pružná a má mladistvý vzhľad. Produkt je bez zápachu, s okamžitým schnutím, obsahuje 80 % prírodných látok. Cena: 29, 90 eur, exkluzívne v parfumériách Marionnaud.Vyskúšajte aj novinku – Vita Liberata Phenomenal pre dlhotrvajúce 2 až 3-týždňové opálenie.Nájdete aj na eshope Marionnaud: www.eshop.marionnaud.sk

 

 Exkluzívne v parfumériách Marionnaud.

 

 

Patrí do vydania