Hlasujte za svoju FAnnSTAR! Vyhrajte to najlepšie z našej ponuky alebo získajte váš obľúbený výrobok z parfumérií FAnn s výraznou zľavou!

FAnn parfumérie uvádzajú projekt, s ktorým si môžete zvoliť vlastného favorita v našej ponuke. FAnnSTAR je nová aplikácia na Facebook-u, do ktorej sa môžete každý mesiac zapojiť, nominovať svoj obľúbený produkt, zaradiť ho do súťaže o FAnnSTAR a vyhrať skvelé ceny. Titul FAnnSTAR získa výrobok, za ktorý v príslušnom mesiaci zahlasuje najviac ľudí.

Nominujte, hlasujte a zdieľajte vašu FAnnSTAR na Facebook-u!

 

VIAC INFORMÁCIÍ

Čo je to FAnnSTAR?

FAnnSTAR je oficiálnou aplikáciou spoločnosti FAnn-parfumérie, s.r.o.. Cieľom aplikácie je hľadanie najobľúbenejších výrobkov z ponuky parfumérií FAnn na mesačnej báze. To znamená, že každý nový kalendárny mesiac za spúšťa nové kolo hlasovania za najobľúbenejší výrobok, FAnnSTAR.

FAnnSTAR je označenie pre najobľúbenejší výrobok v danom mesiaci, ktorý získa v aplikácii FAnnSTAR najviac hlasov. Aplikácia FAnnSTAR umožňuje užívateľovi nominovať svoj obľúbený výrobok, pričom sa pri nominácii zobrazí informácia o autorovi nominácie. Za nominovaný výrobok môžu hlasovať všetci užívatelia aplikácie. Počet nominácií na jedného užívateľa je obmedzený na jeden výrobok na daný mesiac! Užívateľ hlasuje za výrobok kliknutím na tlačidlo "Páči sa mi to".

 

Prečo sa mám zapojiť?

Aplikácia FAnnSTAR vám dáva príležitosť vyhrať hneď niekoľko cien.

Odmenení sú:

- autor nominácie výrobku, ktorý získal najviac hlasov od užívateľov aplikácie v danom mesiaci. Získa víťazný výrobok FAnnSTAR zdarma;

- traja vyžrebovaní účastníci, ktorí sa zúčastnili hlasovania za ktorýkoľvek výrobok nominovaný v aplikácii FAnnSTAR v danom mesiaci, rovnako získajú víťaza FAnnSTAR;

- VŠETCI, pretože víťazný výrobok FAnnSTAR si môžete zakúpiť v presne určený deň ďalšieho mesiaca s výraznou zľavou vo všetkých parfumériách FAnn.

               Bvlgari Mon Jasmin Noir L’Eau Exquise        Moschino Pink Bouquet

                                 Boss Bottled Sport                      Salvador Dalí Crazy Kiss

                       Advanced Marine Biology Collection             Cellular Liguid Soft Glow  

    Cream In Sun Lottion SPF 30       Collistar Active Protection      Collistar After Sun Fluid 

 

Patrí do vydania