Rodina MINI sa rozrastá o model MINI Coupé

Jednou z najočakávanejších udalostí tohtoročnej automobilovej jesene je nepochybne spustenie predaja najnovšieho a najimidžovejšieho modelu automobilky Mini, Couper Coupé. Automobily Mini patriace do kategórie malých luxusných áut sú od začiatku úzko spojené s hudobným, filmovým i modelingovým priemyslom a, samozrejme, so športom. Vo svete sa premáva na imidžových modeloch MINI mnoho známych tvárí šoubiznisu a ináč to nie je ani u nás doma na Slovensku.

Magda Šebestová a Filip Šebo

Našimi modelmi alebo – lepšie povedané – tvárou najnovšieho modelu MINI Coupé sa stala modelka Magda Šebestová, ktorá má k tejto prestížnej značke pomerne blízko aj vďaka svôjmu priateľovi Filipovi Šebovi. Ten jazdí na vôbec najdrahšom MINI na Slovensku v hodnote 50 000 eur. Ide o najvýkonnejší model John Cooper Works Championship 50 vyrobený v limitovanej 500-kusovej edícii pre celý svet. Filip je 145. majiteľom MINI z tejto limitovanej edície, ale zároveň jediným majiteľom na Slovensku. Označenie Championship 50 znamená, že táto séria bola vytvorená špeciálne pri príležitosti osláv 50 rokov MINI na svete. Na MINI jazdí aj Magdina sestra Jarka Šebestová, konkrétne na parádnom MINI Cabrio v cene 40 000 eur. Magdaléna si momentálne robí zálusk na MINI Countryman s pohonom 4x4, kedže sa koncom roka sťahujú na bratislavskú Kolibu, kde budú spolu s Filipom bývať.

Kolekcia MINI lifestyle a luxusné doplnky z obchodného domu Alizé

Okrem fantastických áut a krásnych modeliek nemožno zabudnúť ani na oblečenie, ktoré ide ruka v ruke s lifestylovým imidžom značky MINI. Fotilo sa v racingstyle s kolekciou MINI lifestyle v kombinácii s luxusnými doplnkami z obchodneho domu Alizé. Medzi modelmi nechýbali napríklad ani kúsky ako kožuch, ktorý mal cenu presahujúcu 10-tisíc eur, čo je takmer tretina ceny samotného auta. Fotografovanie Filipovho MINI sa konalo na prvom slovenskom okruhu Slovakia Ring v Orechovej Potôni. Keď má Filip trošku voľného času, tak si ide veľmi rád na tento okruh zajazdiť. Okrem fotenia si tu teda, samozrejme, otestoval aj svôjho miláčika MINI John Cooper Works s výkonom 211 koní. Spoločnosť mu robila aj priateľka Magda a jej sestra Jarka.

 

Autor
OLIVER DRÁB
Patrí do vydania