Darčeky

Pre ľahký pohyb bez obmedzení. Pre zdravie a krásu každej ženy. Pre posilnenie pamäte, duševnej aktivity a podporu krvného obehu.

Pre ľahký pohyb bez obmedzení

Kĺbová výživa ArthroStop® Rapid+ je ten správny darček, ktorý vaši blízki ocenia pri každom pohybe. Výborne im poslúži, ak už majú problémy s kĺbmi, ale pokojne ho môžete darovať ako preventívnu kúru pred poškodením kĺbov spojeným s pribúdajúcim vekom. Najpredávanejší kĺbový doplnok výživy zabezpečí vám či vašim blízkym potrebnú ľahkosť pohybu.

Krásne vianočné balenie v limitovanej sérii obsahuje 180 tabliet a navyše 40 tabliet a luxusnú liekovku zadarmo. Žiadajte v lekárni, na 0800 191 191 alebo na www.arthrostop.sk .

Orientačná cena tohto vianočného limitovaného balenia je 34 €.

 

Pre zdravie a krásu každej ženy

Každá žena túži byť zdravá a krásna. Vašu mamu, dcéru, svokru, švagrinú či kamarátku určite potešíte, ak jej darujete Viaderm. V exkluzívnom vianočnom balení nájde tobolky pre zdravé a krásne vlasy, pružnú a hydratovanú pleť a pevné nechty. Vianočné balenie obsahuje navyše dizajnovú riasenku s krémovou textúrou zadarmo.

Výživový doplnok Viaderm vo vianočnej limitovanej sérii žiadajte v lekárňach, na infolinke 0800 191 191 alebo na www.viaderm.sk .

Orientačná cena vianočného limitovaného balenia je 17 €.

 

Pre posilnenie pamäte, duševnej aktivity a podporu krvného obehu

Výživový doplnok GinkoPrim Max obsahuje unikátnu kombináciu ginkga biloba, magnézia a DMAE. V exkluzívnom vianočnom balení s hrejivým termoforom zadarmo je skvelým darčekom pre všetkých, ktorým by ste chceli pomôcť zlepšiť pamäť, sústredenie či duševnú aktivitu – teda pre vašich duševne pracujúcich či starších blízkych.

Vianočné balenie obsahuje 90 tabliet a navyše hrejivý termofor zadarmo. Žiadajte v lekárni, na infolinke 0800 191 191 alebo na www.ginkoprim.sk .

Orientačná cena vianočného limitovaného balenia je 21 €.

 

Patrí do vydania