Silvester v exotike, pobyty pri mori i poznávanie

Čoraz viac Slovákov cestuje na Silvestra do exotiky na pobytové dovolenky pri mori, ale mnohí z nich vyhľadávajú aj poznávacie alebo kombinované zájazdy. Preto CK SATUR neustále rozširuje svoju ponuku pre klientov. Z mnohých poznávacích okruhov i pobytových ponúk pri mori sme pre vás vybrali pár tipov, ktoré sú naozaj atraktívne a zaujímavé. A navyše až do 31. októbra môžete využiť first moment zľavy. Splňte si svoje sny o raji!

Jedz, modli sa a miluj!

S takýmto sloganom vás privíta horúce Bali a postavy rovnomenného bestselleru - liečiteľky Wajan a šamana Ketuta od autorky E. Gilbertovej. Dvanásťdňový poznávací zájazd na tento dynamický ostrov vám dá hlboko nazrieť do jeho tisícročnej hinduistickej kultúry, pozriete si najkrajšie chrámy, ochutnáte typické korenia ostrova, cibetkovú kávu, čerstvé tropické ovocie, spoznáte krásu balijských tanečníc alebo si zaplávate s delfínmi či zajazdíte na slonoch. Čaká vás aj letecký výlet na Jávu a rozlúčka s ostrovom pri romantickej večeri na pláži Jimbaran.

Termín 27. 12. 2011 – 7. 1. 2012

Cena vrátane letenky je 1 998 €

Bali je však aj vyhľadávanou pobytovou destináciou.

TIP

Hotel Ramada Benoa Resort, priamo na pláži s wellnessom aj golfom.

Termín 27. 12. – 7. 1. 2012

Cena 1 348 €

 

Big Apple

New York, mesto, ktoré nikdy nespí alebo Big Apple, ako ho nazývajú Newyorčania. Sedemdňový poznávací zájazd do hlavného mesta sveta, mesta mrakodrapov a množstva atrakcií. Budete mať možnosť vidieť najkrajšiu vianočnú výzdobu a pred budovou Rockefeller Center vianočné svetlá gigantického vianočného stromčeka s veľkolepou výzdobou. A samozrejme nákupy, nákupy, nákupy.... V SoHo, East Village. Viutton, Fendi, Prada a 5. Avenue.

Termín 28. 12. 2011 – 03. 01. 2012

Cena vrátane letenky 1 390 €

 

Ak sa rozhodnete koniec roka stráviť pri mori, jedným z tipov je Dominikánska republika

Tento prekrásny ostrov nazval Krištof Kolumbus bránou do raja. Čakajú vás tu totiž nekonečné palmové háje, biele pláže a priateľskí domáci obyvatelia. Môžete sa započúvať do tónov merenque, hudby Dominikáncov, ktorá vás bude sprevádzať po celý čas.

TIP

Hotel Grand Paradise Bavaro, priamo na pláži s golfom, wellnessom a možnosťou využiť potápačský kurz.

Termín 25. 12. 2011 – 4. 1. 2012

Cena 2 378 €

 

Alebo vás presvedčila Kuba?

Tá pre vás pripravila horúce rytmy rumby a salsy, vzácne, ručne šúľané cigary či originálne miešané nápoje z rumu. Kuba, to je tropické slnko a nádherné pláže, najmä 20 kilometrov dlhé Varadero s bielym, jemným pieskom. Máme pre vás tip na tomto najväčšom karibskom ostrove práve na Varadere.

TIP

Hotel Barlovento, priamo na širokej piesočnatej pláži so službami all inclusive.

Termín 29. 12. 2011 – 7. 1. 2012

Cena 1 598 €

 

Informácie o kompletnej ponuke nájdete na www.satur.sk  alebo priamo v CK!

Call Centrum 0850 333 333 (Po-Pia: 9.00 – 20.00) ponuky@ba.satur.sk

 

Patrí do vydania