Lepší sex môže mať každý

Je to smutné, ale 65 % slovenských mužov a 59 % žien nie je úplne spokojných so svojím sexuálnym životom. A to sú údaje z prieskumu, na ktorom sa zúčastnilo 12-tisíc respondentov!

Prakticky polovica mužov z tejto obrovskej vzorky slovenského národa vo veku od 18 do 45 rokov nie je úplne spokojných s kvalitou svojej erekcie. A vyše 40 % žien nie je úplne spokojných s kvalitou erekcie svojich partnerov. A to ide vlastne o mladých ľudí, ktorí ani zďaleka neprekročili pomyselný prah päťdesiatky! Pritom súčasný päťdesiatnik sa nachádza na vrchole celoživotnej výkonnosti a, pravdu povediac, chce byť ešte dlho najväčším kohútom na smetisku – a nie sa trápiť s ochabnutým pohlavným údom. Áno, s poruchami potencie a zníženým libidom sa dnes lekári v ambulanciách stretávajú nielen u päťdesiatnikov, ale aj u podstatne mladších mužov. Problematika sexuálneho života je navyše omnoho širšia ako len samotná erektilná dysfunkcia. Ide o citlivú súhru cievnych, svalových, nervových, hormonálnych a psychických vplyvov. Ak čosi zlyháva čo len v jedinej zložke, naruší sa celý systém. Rastie počet pacientov trpiacich na cukrovku, počet ľudí s vysokým cholesterolom, krvným tlakom. To všetko sú ochorenia, ktoré majú vplyv na cievy, spôsobujú poruchy erekcie a znižujú tak schopnosť muža dosiahnuť kvalitný sex. K tomu všetkému pristupuje ešte aj psychický faktor. Človek je neustále nútený podávať kvalitné výkony v práci alebo sa bojí, že o prácu príde, ak sa tak už nestalo. To všetko robí muža zraniteľným. 74 % žien a 73 % mužov pritom úplne alebo čiastočne súhlasia s tvrdením, že dobré manželstvo alebo dlhodobý vzťah nemôže existovať bez dobrého sexu.

Vyše 80 % mužov nikdy nevyskúšalo prípravky na zlepšenie erekcie. Chyba! Možno by zistili, že ešte stále môžu podávať dobrý výkon! Na úvod možno začať výživovým doplnkom, ktorý sa dá kúpiť aj bez návštevy lekárne hoci cez zákaznícku infolinku Klubu zdravia (0800 191 191) alebo prostredníctvom webstránky www.klubzdravia.sk. Volá sa LIDERIN® a obsahuje unikátnu kombináciu L-arginínu a extraktu z kôry francúzskej pobrežnej borovice (Pycnogenol®). L-arginín pomáha vyvolať a zlepšiť erekciu, pretože vedie k tvorbe oxidu dusnatého, ktorý umožňuje roztiahnutie ciev v penise. Extrakt z kôry francúzskej pobrežne borovice (Pycnogenol®) pomáha zlepšiť mikrocirkuláciu krvi. A stoporenie je vyslovene cievna záležitosť, problém tlaku a objemu krvi. Erektilná dysfunkcia (ED) je porucha, ktorá sa riešiť dá a riešiť ju treba, pretože má významný vplyv na mužovo sebavedomie. Len 56 % mužov navštívilo v živote urológa. Pritom väčšina sexuológov má atestáciu práve z urológie. Žiaden iný odbor ako sexuológia nezaznamenal v poslednom čase toľko nových poznatkov a možností efektívnej a účinnej diagnostiky a liečby. Vyšetrenie u urológa sexuológa nie je bolestivé ani zahanbujúce. Dnes sa neskončí potľapkaním po pleci ako kedysi. Lepší sex môže mať každý!

www.liderin.sk

 

Patrí do vydania