Plážový sprievodca

Leto už búcha na dvere tak zúrivo ako daňová kontrola majúca podozrenie, že ste sa neoprávnene obohatili dépeháčkom. Teraz ide o to, či si ho užijete, alebo sa ho budete snažiť pretrpieť v klimatizovaných miestnostiach so zmrzlinovým kornútkom v ruke.

Naše odporúčanie je jednoznačné – treba vyraziť na pláž. Ak nemáte na to, aby to bola pláž pri mori, treba to skúsiť na mestskej pláži alebo na ktoromkoľvek slušnejšom kúpalisku, bagrovisku. Pre všetky pobyty na slnku a pri vode platí zásada užívať si to. Tu by však mohol nastať problém, lebo mnohé z nás sú k sebe až veľmi kritické. Rozčarovanie a smútok by mohol spôsobiť aj nedostatok životných a plážových skúseností, preto tu máme zopár rád, ktorých dodržiavaním si svoj plážový pobyt užijete do poslednej kvapky chladeného drinku, ktorý tam budete popíjať.

Kilá navyše a disproporcia tela sú vaše plus!

Len máloktorá povie, že je so svoju postavou spokojná. A každá, ktorá má pocit, že stehná prekypujú, zadok vytŕča, prsia nedržia, akoby mali, potom hľadá spôsob, ako to maskovať. Šatky previazané cez boky, divné strihy plaviek, veľká kabela s vecami, ktorú držíme pred sebou alebo za sebou ako stredoveký obranný štít. A to neustále obzeranie sa, kto sa pozerá, na ktorú časť tela sa pozerá, kto sa smeje, na čom sa smeje. Hrôza, že? Faktom je, že nech sa snažíte akokoľvek, ak sa niekto chce zamerať na vaše nedostatky a chce ich vidieť, tak môžete behať po pláži aj vo froté župane, uvidí ich. Preto smelo odhoďte zábrany, šatky, kabele, dajte si plavky, ktoré sa vám páčia a do ktorých sa zmestíte, a kašlite na to, že sa niektorí nevedia zabávať iba tak, že špehujú druhých. Hrdo ukážte, že aj s väčším bruškom máte sebavedomie na rozdávanie. A že máte zadok široký ako Jánošík ramená? Sú chlapi, ktorí pri pohľade na väčšie ženské pozadie prichádzajú do maximálneho vytrženia.

Viac sa dočítate v čísle júl - august Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania