Perfektný darček pre perfektného muža!

Hľadáte perfektný darček pre perfektného muža? Viete, že má problém, ktorý nechce alebo nevie vyriešiť? Pomôžte mu darčekovým balením výživového doplnku Prostenal® PERFECT COMPLEX.

Skúsenosť s produktom Prostenal® PERFECT COMPLEX

„S prostatou mám problémy asi 4 roky, užívanie rôznych liekov a časté návštevy u lekára ma dosť obmedzovali a tak po zhliadnutí katalógu Walmark som sa rozhodol zakúpiť si Prostenal PERFECT COMPLEX. Hoci sa výsledok nedostavil ihneď, po určitom období a zakúpení ďalšieho balenia som mohol vysadiť jeden druh liekov. Obmedzenie príjmu tekutín vo večerných hodinách a denné užívanie Prostenalu PERFECT COMPLEX bolo zárukou celonočného pokojného neprerušovaného spánku. Odporúčam mužom po 40-ke, ktorí majú nutkanie na močenie počas noci, užívať Prostenal PERFECT COMPLEX pre nerušený spánok.“

Ivan K. zo Žiaru nad Hronom

Hľadáte perfektný darček pre perfektného muža? Viete, že má problém, ktorý nechce alebo nevie vyriešiť? Pomôžte mu darčekovým balením výživového doplnku Prostenal® PERFECT COMPLEX. Obsahuje 3 aktívne a vedecky preverené látky pomáhajúce zachovať zdravú prostatu. Podporuje správnu funkciu močového a pohlavného ústrojenstva. Pomáha znížiť negatívne vplyvy voľných radikálov. Darčekové balenie obsahuje 90 toboliek a navyše 1 mesiac užívania ZADARMO. Orientačná cena v lekárni je 26 € s DPH.

Výživový doplnok Prostenal® PERFECT COMPLEX žiadajte v lekárni alebo na www.prostenal.sk !

 

Patrí do vydania