Komplexná starostlivosť o močové cesty

Chcete nájsť pre ženu darček, ktorý jej uľahčí život? Ak áno, obdarujete ju darčekovým balením Urinal®, ktorý spoľahlivo pomôže riešiť problémy s  močovými cestami.

Skúsenosť s produktom Urinal®

„Dhodobo ma trápili zápaly močového mechúra, ale urinal akut ma vždy zachráni. Samozrejme, treba vystihnúť rodiaci sa zápal, pri prepuknutí zápalu v plnej miere už pomôžu iba antibiotiká. Užívam urinal preventívne (ako sa mi podarí, niekedy raz za týždeň, niekedy raz za tri dni, niekedy raz za dva týždne, podľa potreby), najdôležitejšie je zápal podchytiť pred jeho vypuknutím. Kto má so zápalmi skúsenosti, určite pozná priebeh začiatku zápalu a svoje príznaky. Urinal akut vám zaručene pomôže :) Ja ho odporúčam, lebo mne osobne veľmi pomáha.“

Zuzka, Nitra

Urinal® + Urinal® hot drink obsahujú 100 % prírodnú koncentrovanú sušenú šťavu NutriCran™ z brusníc veľkoplodých zo Severnej Ameriky. Ich pravidelné užívanie podporuje správnu funkciu močových ciest. Pomáhajú zvýšiť rast prospešnej uroepiteliálnej mikroflóry. Sú vhodné aj pre deti od 3 rokov, tehotné ženy a ženy v menopauze. Vianočné balenie obsahuje 30 toboliek Urinalu a 12 vrecúšok Urinalu hot drink a navyše keramický hrnček ZADARMO. Orientačná cena v lekárni je 13,20 € s DPH.

Výživové doplnky Urinal® žiadajte vo svojej lekárni alebo na www.urinal.sk !

 

Patrí do vydania