Outspoken by Fergie

Spoločnosť AVON Cosmetics uvádza na slovenský trh toaletný parfum Outspoken by Fergie - vôňu, ktorá je výsledkom exkluzívnej spolupráce svetoznámej americkej speváčky Fergie a spoločnosti AVON.

Kto je Fergie

Fergie je všestranne nadaná umelkyňa – pôsobí ako speváčka, skladateľka aj módna návrhárka. Ku svetoznámej skupine Black Eyed Peas, v ktorej funguje ako jej hlavná predstaviteľka, sa pripojila v roku 2002. Skupina Black Eyed Peas do hudby priniesla také úspešné skladby ako Let´s Get It Started, Don´t Phunk With My Heart alebo Boom Boom Pow. Nemenej úspešná je aj ako sólová speváčka. Jej tvorba je typická prelínaním štýlov a určovaním nových hudobných trendov, ktoré obletia svet. V roku 2006 Fergie vydala svoj debutový sólový album The Dutchess, ktorého sa predalo viac ako 6 miliónov kópií po celom svete. V roku 2009 Fergie získala jednu z hlavných úloh v celovečernom filme Nine, ktorý bol nominovaný na 4 Oscary. „Som nadšená zo spolupráce so spoločnosťou AVON! Stále hľadám nové spôsoby, ako vyjadriť svoju osobnosť, a vôňa je skvelá príležitosť predstaviť svoju originalitu a dôveru mojim fanúšikom a zákazníkom AVONu,“ vyznala sa speváčka. „Počnúc mojou hudbou až po to, akosa obliekam, tým všetkým vyjadrujem svoj názor a postoj,” vysvetľuje Fergie. „Práve preto z môjho prvého parfumu srší nezávislosť – Outspoken ľudí definitívne prinúti otočiť sa za vami, ale tiež nechá vyniknúť vaše skutočné ja.”

Toaletný parfum Outspoken by Fergie

Výraznosť a magnetická príťažlivosť Fergie sa pretavili do novej provokatívnej vône Outspoken. „Povedz to po svojom“ – presne toto nový parfum vyjadruje. Exkluzívna, nespútaná vôňa je určená ženám, ktoré netreba predstavovať. Parfum je ďalším spôsobom, ako podčiarknuť svoje ženské sebavedomie, silu a nezávislosť.

Viac sa dočítate v novembrovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania