Allegria Hotel - Raj pre rodiny a golfistov

Keď som po víkendovej návšteve asi pred dvomi rokmi Reiter´s Avance Hotel označil ako rodinný raj, nebola to náhoda. Podobný prívlastok si určite zaslúži aj Reiter´s Allegria Hotel, ďalšie hotelové zariadenie pána Karla J. Reitera nachádzajúce sa v južnom Burgenlande, ktoré je zároveň rajom pre milovníkov wellnessu a golfu.

Po diaľnici z Viedne smerom na Graz sa po približne 170 kilometroch dostanete do Stegersbachu, kde vás privíta Reiter’s Resort Stegersbach. Celé stredisko zahŕňa samotný hotelový komplex Allegria, rodinné termálne kúpele a golfový areál bez hraníc Stegersbach-Lafnitztal. A že sa toto stredisko naozaj oplatí navštíviť a pobudnúť v ňom aspoň na víkend, vás určite presvedčia nasledujúce riadky. Rozsiahle služby, na aké ešte nie sme u nás zvyknutí, a fér ceny to potvrdzujú tiež...

Oáza pre rodiny

Reiter’s Resort Stegersbach sa nachádza v objatí čarovných kriviek kopcov južného Burgenlandu, kde sa podľa vyjadrení miestnych slniečko na vás usmieva viac ako 300 dní v roku. Už pri navrhovaní termálneho kúpaliska a jeho oddychového prostredia s rozlohou 6 700 m² sa myslelo na všetky vekové skupiny – od batoliat, predškolákov, školákov až po dospelých. Spolu 14 bazénov s rozličnou teplotou a hĺbkou vody s vodnou plochou s rozlohou 1 500 m² ponúka dokonalý relax. Veľký termálny bazén s horskou bystrinou, ďalej whirlpool, 2 kaskádové vonkajšie bazény, vlnobitie, športový bazén a saunový bazén s masážou i bazén na osvieženie po saune vám poskytnú záruku radosti z vodného živlu za každého počasia. Zábavu a akciu garantujú dvojité tobogany a 100 m dlhá šmýkačka z ušľachtilej ocele s meraním času a hrou farebných svetiel. Deti priťahujú veľké priestory vyhradené na hranie – sú tu okrem iného Aqua Splash Pad, hrad na skákanie, soft hill, pieskoviská s hrami, ihrisko pre škôlkarov, ihrisko s hojdačkami, drevený hrad, Noemova archa a sopečný vrch Vulkano.

Viac sa dočítate v júnovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.